![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #4191 | ||
| forumun heavy metalcisi ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | güllere de aşkolsun yine sen kokacaksan,fallara da aşkolsun yine sen çıkacaksan..
__________________ Mağrur ve Zamansız Gidişlere Mütevazi Suskunluğum Var..! | ||
| | |
| |
| | #4192 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() | Anlamıyorum... Sen kaç kişisin? Azalıyorsun esmer...! Ne sevmesini bildin Ne de mücadeleyi... Tüm şehri arkana aldın da Yine kaybettin! Yanıldın esmer...! Resimlerde buruklaşıyorsun günden güne Yoksa ağlıyor musun? Gülmek zordur esmer...! -Keşke- yerine -iyi ki- demek isterdim ama ben sadece şaşıyorum... siliniyorsun esmer...! ve bir veda mevsimi kaldı bize ilk bahardan... harcandık esmer...! ne kadar basit yaşandı ve bitti.... ayrıldık esmer...! sakla son kurşunu temizle namlunu.. belki bir gün tekrar görüşürüz... hoşçakal esmer...!! " Nefrete Sevgiden daha çok Güvenirim.. " demiş Şeytan ... " Çünkü Nefretin Sahtesi Olmaz.. " Konu xCiMCiMex tarafından (06-01-2010 Saat 21:18 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #4194 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() ![]() | aşıkmısın kız (
__________________ BEŞİKTAŞLI OLMANIN VERDİĞİ GURUR, KALBİMİZİN EN DERİN YERINDE DURUR. SADAKAT ÜZÜNTÜ MUTLULUK ONUR SİYAH BEYAZ HAYATIN GERCEĞİ BUDUR !! | ||
| | |
| | #4195 | ||
| narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Seeen içiimdeee öLmeeeeyeeeen haaayaaL kaaahraaamaaanıııımmm <3
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | ||
| | |
| | #4197 | ||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çile bülbülüm çile...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
| | |
| | #4198 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Buğulu Cam'a Yazdim Bugün Adini..
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
| | |
| | #4199 | ||
| Beşiktaş'Lı oLunmaz...Beşiktaş'Lı doğuLur.. ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | SensizLik öLümse; öLüm SensizLiktir...
__________________ Bir Kez oLsun gözLerime Bakmadın..Nedense Sen Beni hiç takmadın... | ||
| | |
| | #4200 | ||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tamamen yanılsama..
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |