![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #4633 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aynı şehirde yabancı kaldığım bakışlardasın..
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4637 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sana kiymet veren mi var vazgec gonlum sen bu asktan . unuttun derten zevk almayi seni ancak seven anlar ... kappat cile kapisini .. girmesin o Vefasizlar..
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4639 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bir erkeği ağlatmak.. Bir erkeği normalde de ağlatması zordur. Bir erkek duygularını göstermez belli etmez onları. Kendi içine atar orada sindirir bitirir. Kendi duygularının kendi paratoneridir bir nevi. Ama bir erkek ağladığında asla sahte olmaz gözyaşları. Bir erkek... ağladığında yürekten ağlar. Acısını ta derinlerde yaşıyordur artık içine atamayacağı kadar yoğun hissediyor demektir. Pişmandır demektir. Suçluluk duygusu üzüntü kaybetmişlik hepsi bir aradadır. Çünkü bir erkek sadece; gerçekten değer verdiği hayatından büyük bir parçası koparsa ağlar. Erkekler; çocuktan farksızdır… Ve çocuklar.. En sevdikleri şey elinden alınınca ağlar.. Hıçkıra hıçkıra ağlar..................!
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |