![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| şǻЋяυт ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kendimdenn hergün parça koparıyorum ama sen bunu nerden bıleceksın yavrum nerdenn bileceksinnn ...
__________________ Remzin KartaLLar gibi manileri yen aş Layıktır bu vasıfLar sana ey şanLı Beşiktaş... | ||
| | |
| | #3 | ||
| C!mC!m£..! (: ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | BİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEET İSTİYORUUZZ ULAAAAAAAAAAN ! | ||
| | |
| | #4 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Savaş Don-Kişotlar gibi yeldeğirmenleriyle. Dal seyrine sevgilinin gözlerinde maviyle tüllenen enginlere... Koş işte yüreğinle tut ellerinden, yürüt onu çocuklar gibi...
__________________ "Ya ölü yıldızlara hayatı götüreceğiz ya da dünyamıza inecek ölüm" | ||
| | |
| | #5 | ||
| adige ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Dünyaaa yalan değil mi,Hayat bomboş değil mi,Gidenn geri geldi mii
__________________ İstanbul | ||
| | |
| | #6 | ||
| şǻЋяυт ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | off off inş mühendislik olurrr ://
__________________ Remzin KartaLLar gibi manileri yen aş Layıktır bu vasıfLar sana ey şanLı Beşiktaş... | ||
| | |
| | #9 | ||
| çarşı ulann ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Biz saf bir karasevdanın en samimi delikanlılarıyız!!! yokluk siyahsa varlık beyazdır!!! ben siyahsam sen beyazsın!! gözyaşım siyahsa tebessümüm beyazdır!! hayat siyahsa umut beyazdır!! gerçekler siyahsa hayaller beyazdır!! asılolan hayatsa:hayat siyah beyazdır!! hayatta BEŞİKTAŞ'TIR!!!!!!! | ||
| | |
| | #10 | ||
| adige ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Beşiktaşısın sen Efsanesin sen Şanlı tarihinin İhtişamıylaaa KaraKartalsın Tarihinle sen Aşkınla kavu Şampiyonlukla sennnn ----------------------------------------------------- Beşiktaşım Beşiktaşım sen olmadan geçmiyor zaman Beşiktaşım Beşiktaşım sen olmadan geçmiyor yaşam Kupaları alsanda almasanda Şampiyon olsanda olmasanda sen olmadan geçmiyor zaman sen olmadan geçmiyor yaşam ----------------------------------------------------- İnönün taşına bak Kartalımın golüne bak Biz feneri rezil ettik şu eziğin haline bak Pek ŞANLIYIZ İnönünün taştır yolu her tarafı kartal dolu Artık bizi tutamazlar ŞAMPİYONLUK bizim oldu Pek Şanlıyız (izmir marşından uyarladım )
__________________ İstanbul | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |