![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #571 | ||
pıηćıя ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | aslında beklenmeyen ![]() ![]() ![]()
__________________ AzraiL geLsin ona biLe gider..ŞanLı KartaLım senin için değer..Hayat kadar güzeL işte Beşiktaş, Beşiktaş kadar güzeL işte hayat ... ~ | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #572 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hastalıklı kelimeler yoksun izler bedbaht bekleyişler ve anahtarı kırık bir hayat yaşıyorum...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #573 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | PUL BİBERLİ PİZZA Hayatımız taklit!!! Amerikalı acıkınca eve pizza veya Çin yemeği getirtiyor , çünkü İtalyan ve Çinli göçmen çok , onların hazırladığı yemeklerde ucuz. Türkler de eve pizza getirtiyor ama , ben Türkiye'de hiç İtalyan göçmenlerle karşılaşmadım yada Çinli. İtalyan mahalleside yok bildiğim kadarıyla... Bizimki biraz özenti , Amerikan filimlerinden bir sahne. "Hey dostum , üzgünüm , bu gece çıkamayacağım , bir pizza ısmarlayıp televizyondaki maçı seyretmeyi planlıyorum ahbap !" Birincisi , hangi gece çıkıyorsun ki bu gece çıkmıcaksın? ! Ayrıca çıksan nereye gidiyorsun ki? en fazla pizzacıya. İkincisi seyredeceğin maç baysbol değil futbol maçı. bu ne havalar? Bunlar siparişi verirkende şöyle derler: "Aaahh , selam ahbap , bize bir orta boy pen pitza ve üzerine extra extra chesee!" Sonra aniden uyanırlar : " Ahbabb yaa birde sucuk sucuk koyabiliyormusunuz sucuk? Sucuğu bol olsun gözünü seveyim! Bi dakka , abi sizde pul biber isat neyim var mı ? ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #574 | ||
şǻЋяυт ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | zaLim felek ![]() ![]() ![]()
__________________ Remzin KartaLLar gibi manileri yen aş Layıktır bu vasıfLar sana ey şanLı Beşiktaş... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #575 | ||
pıηćıя ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | öyle ağırımki kendime sen benden gittin gideli tenim küs olmuş tenime sen benden gittin gideli öyle bıkmışımki kendimden kurudum düştüm dalımdan sanki ruhum çıktı canımdan sen benden gittin gideli bir cefam var idi bin oldu aktı gözüm gözüm yaşı sel oldu yaz baharım döndü kış oldu sen benden gittin gideli....... ![]()
__________________ AzraiL geLsin ona biLe gider..ŞanLı KartaLım senin için değer..Hayat kadar güzeL işte Beşiktaş, Beşiktaş kadar güzeL işte hayat ... ~ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #576 | ||
Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kısmet olmayınca olmuyo
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #577 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hüzün perdeleri son sahne...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #579 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | başını bilemeden sonunu görmek gibi ne acısı ne huzur ne de mutluluğu tatmakmış geceyi gündüzlere karıştırıp ahdetmekmiş sevmek...
![]() | ![]() |
![]() | #580 | ||
Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hatıralar sayfa sayfa Kalbimde sen parça parça Bu gidişle en sonunda yaşatmaz beni Öldürür sevdan
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 7 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 7 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |