![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #622 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Febe yenildi cincon berabere kaldı. Sonuç: Mutluyum ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #623 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hadi Beşiktaşım buğulama yapalım şu hamsileri ![]() ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #624 | ||
Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Allah kimseyi ösymnin eline düşürmesin=)
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #625 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | şu işe bak yaaa....
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #627 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu takım korkak futbol oynayamaz... Tıpkı bir kartal gibi her an saldırmalıyız... O zaman karşımıza hiçbir takım çıkamaz....
![]() | ![]() |
![]() | #628 | ||
aLaYıNa GiDeR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | iki tur at sigara yak bitmiyor gece uyku nedir bilmiyorum unuttum yine hafta ici hafta sonu dinlemem ben bilmem dedikodu olur soylersem iki hece hastalikli beyin dedikleri bu olsa gerek olum mesafesini degisti cildirmis felek korku filmi uzakliginda olume yakin etrafina bakin adamim aman sakin istenmedik seyler soyluyor durmaz agzim kırık şizofren manyak oldu engellemem lazim şizo benim geceki halim ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #629 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yok insanın evi gibisi yok
__________________ Yapabiliyorsan bir yol yap.. Yapamıyorsan bir yol göster.. Onu da yapamıyorsan Yolumdan ÇEKİL... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #630 | ||
pıηćıя ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | вєи fαzLαyıм вu düиyαdα yαdα вu düиyα sєиsiz fαzLα вαиα...!!
__________________ AzraiL geLsin ona biLe gider..ŞanLı KartaLım senin için değer..Hayat kadar güzeL işte Beşiktaş, Beşiktaş kadar güzeL işte hayat ... ~ | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 6 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 6 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |