![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #10 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | 137 - Charles Dickens Sevgi ne birden var olur, ne birden yok olur. ![]() 138 - Graham Greene Eğer sizde deha varsa, çalışkanlık bunu geliştirir. Eğer yoksa onun yerini çalışkanlık alır. ![]() 139 - Eflatun (Plato) Kendini yenmek, zaferlerin en büyüğüdür. ![]() 140 - Albert Einstein Bütün bilim, günlük düşüncelerimizin arıtılmış şekillerinden başka bir şey değildir. ![]() 141 - Thomas Mann Hastalığa ve ölüme karşı insanların gösterdiği tüm ilgi, hayata karşı duyduğumuz ilginin başka bir şekilde ifadesidir. ![]() 142 - Aristoteles Arzu öyle bir şeydir ki, hiç doymak bilmez; bir çok insanların hayatı, arzuları doyurma yollarını aramakla geçer. ![]() 143 - Ö M A Hayatım boyunca pek çok şey oldum ama aşık olmak olabildiğim en güzel şeydi... ![]() 144 - Erich Fromm Sevgi, insanın valoruş sorununun yanıtıdır. ![]() 145 - William Shakespeare Hiçbir şeye sahip değilseniz, hiçbir şey kaybedemezsiniz. ![]() 146 - Honore de Balzac İnsanın en zor katlandığı duygu acımadır, hele hak edince. ![]() 147 - Samuel Smiles Herkes akıntıyla birlikte yüzebilir, ancak cesaretli olanlar akıntıya karşı yüzmeyi deneyenlerdir. ![]() 148 - Mark Twain Yarın, geride kalan hayatımızın ilk günüdür. ![]() 149 - Aristophanes Akıllı insanlar düşmanlarından birçok şey öğrenebilirler. ![]() 150 - Saint Antoine de Exupery Çölü güzel yapan şey, bir yerlerde su kuyusu saklıyor olmasıdır. ![]() 151 - Herodotus Koşullar insanları idare eder, insanlar koşulları değil. | ||
| | |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |