![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #11 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | 152 - Aristoteles İyi, basit; kötü ise çok yönlüdür. ![]() 153 - Lao Tzu Bilmediğini bilmek en iyisidir. Bilmeyip de bildiğini sanmak tehlikeli bir hastalıktır. 154 - Alexandre Dumas Hiçbir şey başarı kadar başarılı olamaz. ![]() 155 - Sokrates Bir şey biliyorsam o da hiç bir şey bilmediğimdir. ![]() 156 - Arksilaos Hiçbir şey bilmediğimi de kesin olarak bilmiyorum. ![]() 157 - Erich Fromm Ancak kendinden birşeyler verebilen kişi zengindir. ![]() 158 - Albert Camus Aşk; akıllı, aptal demeden, bütün insanlara bulaşan bir hastalıktır. ![]() 159 - Friedrich Nietzsche Ebedi gerçeklik olmadığı gibi, mutlak doğru da yoktur. ![]() 160 - Giovio Zamanında bir adım atmayan tembel, sonradan yüz adım atmak zorunda kalır... ![]() 161 - Lord Byron İnsan, tebessümle gözyaşı arasında gidip gelen bir sarkaçtır. ![]() 162 - Graham Greene Uçuşu ne kadar sessiz olursa, yırtıcı kuş da o kadar tehlikeli olur. ![]() 163 - Bertrand Russell Tüm uzmanların aynı görüşte olmaları, hepsinin yanılmaları anlamına da gelebilir. ![]() 164 - Aristoteles Cesaret kuvvetle birleşince büsbütün artar. ![]() 165 - Denis Diderot Yalnız iyilik yapmak yetmez, iyiliği aynı zamanda zarafetle yapmak lazımdır. | ||
| | |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |