![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #15 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | 212 - Doly Parton Bu kadar ucuz görünmenin ne kadar pahalıya mal olduğuna inanamazsınız. ![]() 213 - Krişnamurti Bir kitap size yazarın söyleyebildiklerinden fazlasını veremez. ![]() 214 - Erich Fromm Bencil insanların başkalarını sevemedikleri doğrudur, ama onlar kendilerini de sevemezler. ![]() 215 - Mehmet Akif Ersoy Edepsizliğin başladığı yerde edebiyat biter. ![]() 216 - Çin Atasözü Ağaç ne kadar yüksek olursa olsun, yaprakları yine de yere dökülür. ![]() 217 - William Shakespeare Nasıl bir at, üzerindeki zengin koşumların farkına varmazsa insan da içinde yaşadığı nimetlerin öyle farkına varmaz. ![]() 218 - Maria Montessori Eğitim, öğretmenlerin çocuklara sözcüklerle anlattıklarıyla değil, çocukların fiziksel ve sosyal çevrede geçirdikleri yaşantılarla gerçekleşir. ![]() 219 - Antoine Bret Aşkın ilk soluğu mantığın son soluğudur. ![]() 220 - Saint Antoine de Exupery Mumun kalınlığı o kadar önem taşımaz benim için. Değerini yalnız aleviyle ölçerim. ![]() 221 - Anatole France Adalet ancak hakikatten, saadet ancak adaletten doğabilir. 222 - Goethe İnsan babasına borçlu olduğu saygıyı ancak baba olduğu zaman duyar. ![]() 223 - Ümit Yaşar Oğuzcan Sevgimi anlamadığın ve ona saygı göstermediğin anda ölebilirim. Karşılık vermediğin anda değil. ![]() 224 - Somerset Maugham En surekli aşk karşılıklı olmayan aşktır. ![]() 225 - Victor Hugo Bir milletin büyüklüğü, nüfusunun çokluğu ile değil, akıllı ve fazilet sahibi adamlarının sayısı ile belli olur. ![]() 226 - Montaigne Sözümün akışını bozup güzel cümleler aramaktansa, güzel cümleleri bozup sözümün akışına uydurmayı tercih ederim. | ||
| | |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |