![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #16 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | 227 - Konfüçyüs Asıl bilgi, insanın cehaletinin sınırlarını tanımasında yatar. ![]() 228 - Cenab Şahabettin Kendisini pek çok seven, çevresine pek az sevdirir. ![]() 229 - Isaac Meirer Çirkefi istediğin kadar karıştır, yine çirkeftir. ![]() 230 - Krişnamurti Sevmek, bir karşılık beklememektir. Sevdiğiniz zaman bir şey verdiğinizi bile düşünmemelisiniz. ![]() 231 - Mark Twain Şaşılacak kadar çok aklım olmalı!.. Bazen, haftada bir kez aklımı başıma toplamam gerekiyor. ![]() 232 - William Shakespeare Cehalet Tanrının laneti olduğuna göre, bilgi göklere uçabileceğimiz kanatlardır. ![]() 233 - Finley Peter Dunne İyi kocalar bekar kalır, evlenemeyecek kadar düşüncelidirler. ![]() 234 - Oscar Wilde Siyasi partilere bayılıyorum. İnsanların siyasetten konuşmadığı tek yer orası kaldı. ![]() 235 - William Shakespeare İnsanların çoğu kaybetmekten korktuğu için sevmekten korkuyor... Düşünmekten korkuyor sorumluluk getireceği için... Konuşmaktan korkuyor eleştirilmekten korktuğu için... Yaşlanmaktan korkuyor gençliğin kıymetini bilmediği için... Unutulmaktan korkuyor dünyaya iyi bir şey vermediği için... Ve ölmekten korkuyor...Aslında yaşamayı bilmediği için... ![]() 236 - Cicero Adaletin aşırısı, aşırı adaletsizliktir. ![]() 237 - Soren Kierkegaard Mükemmel aşk, insanın kendisini mutsuz edecek kişiyi sevmesidir. ![]() 238 - Woody Allen Ölmekten korkmuyorum, sadece gerçekleştiğinde orada olmak istemiyorum. 239 - Napoleon Bonaparte Aşkta zafer kazanan, kaçıp giden erkektir. ![]() 240 - Thomas Szasz Bazı kişiler henüz benliklerini bulamadıklarını söylerler... Ama benlik insanın bulduğu değil yarattığı bir şeydir... ![]() 241 - Erich Fromm Sevgi kelimesinden daha belirsiz ve daha karışık bir kelime belki de yoktur. | ||
| | |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |