![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #24 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | 460 - Buryan Aşağıda olan düşmekten korkmaz. ![]() 461 - Thomas Hardy Aşktan kurtulmak, ona tutulmak kadar kolay değildir. ![]() 462 - Honore de Balzac Aşk, büyüktür ama sonsuz değildir. ![]() 463 - S. Harris İnsanların yaptığı sahte paralar kadar, paraların yaptığı sahte insalar da vardır. ![]() 464 - Golti Hakiki arkadaşlık sıhatten farksızdır,kıymeti ancak elden gittikten sonra anlaşılır. ![]() 465 - Bernard Shaw İnsanların ölmesi ile yaşamın gülünçlüğü nasıl değişmez ise, insanların gülmesi ile de yaşamın ciddiliği değişmez. ![]() 466 - Osho Yaratıcı ol dediğim zaman, herkesin gidip büyük bir ressam ya da şair olmasını söylemiyorum. Ben sadece bırak hayatın bir resim, bir şiir olsun diyorum. 477 - George Santayana Geçmişi hatırlamayanlar, onu bir kez daha yaşamak zorunda kalırlar. ![]() 478 - Voltaire Aşk bir tablodur, onu doğa çizmiş ve hayal süslemiştir. ![]() 479 - Laura Rooney Cesaret, güçlüklerle başa çıkma gücüdür. ![]() 480 - Joseph Shearing Aşk, hiçbir engel tanımaz, insanlar kalplerinin seçtikleriyle mutludurlar. ![]() 481 - Isaac Asimov Dünyanın düz olmadığını, küre olduğunu düşünüyor olabilirsiniz. Ancak, eğer dünya küre olduğu için düz olamayacağını düşünüyorsanız, yine yanılıyorsunuz. | ||
| | |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |