![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #61 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | allah kurtarsın oglanı senden ![]() ![]() ![]()
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #63 | ||
вℓα¢кєαgℓє ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | yada yok vazgeçtim,işi riske atmaya gerek yok.efendi bi Beşiktaşlı bul sen. renk gelmesi açısından bi fb li eş fantezim seni ayartmasın ![]() atışmalar barışmalar didişmeler güzel olur diyorum ama, diğer yandan da 2 Beşiktaş formasıyla el ele inönüde omuz omuza olmak,evde aynı heyecanı paylaşmakta var ![]() DİŞİ KARTALLARI EZİKLERE VERMİYORUZ ULAN! ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #64 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
gezmemde evlenmemde.ama kafiyeli olmuş be çok hoşuma gitti. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #65 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
evet gitmiyoruzz... Yaşasın BEŞİKTAŞ yaşasın BEŞİKTAŞLI İLE AŞK ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #66 | ||
pıηćıя ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | vaLLa işi zor ben ağzıma geLen herşeyi söyLüyorum da o söyLiyemiyo şimdi bi bayanLa öyLe konuşuLmaz diye ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ AzraiL geLsin ona biLe gider..ŞanLı KartaLım senin için değer..Hayat kadar güzeL işte Beşiktaş, Beşiktaş kadar güzeL işte hayat ... ~ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #67 | |||
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]()
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #68 | ||
pıηćıя ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | boşversene enişten sana kurban oLsun ![]() ![]() ![]()
__________________ AzraiL geLsin ona biLe gider..ŞanLı KartaLım senin için değer..Hayat kadar güzeL işte Beşiktaş, Beşiktaş kadar güzeL işte hayat ... ~ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #69 | |||
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() acımak yok ezmeye devam ![]()
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #70 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
umarım sevgilin bu siteyi bilmiyordur ![]() yoksa yakında ezik bir sevgilin olmayacak ![]() ![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |