|  |  | 
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 
|  26-05-2008, 11:04 | #1 | ||
| şǻЋяυт  Üyelik tarihi: Dec 2007 
				 Tecrübe Puanı: 30          | 
 Sen hiç bi resimle  yaşadınmı..elini kalbine koyup çareziliqine qüldünmü..warlıqına lanet ettiqin  büyüdüqün yaşadıqın nefes aldqın şehire düşman oldunmu..gökyüzüne bakıp tükürdün  mü..aynaları kırdınmı gözlerinle..bi şarkı tutup onu söyledin mi sabha kdr..sen  sitemlerinle dost oldunmu..adressiz mektuplar yazdınmı duwarlarına..kokusu olmyn  parfümler sıktınmı tenine..sen ellerini soktunmu hiç ateşlerin içine we  denizlerde söndünmü? Sölesene sen hiç denizlerle ağladınmı..yakamozla  yandınmı..girdaplarda kayboldunmu..dudaklarından dökülemeyen kelimeler sarıldımı  boqazına uykusuzluqun ardından..dalqa qeçtiimi isyanın seninle..boqazında düqüm  olan hasretin koydumu seni kefensiz tabuta..senin gözyaşların buz tuttumu  söylesene..yürürken sokakta birden yere düşüp kaldınmı öle sessizce..karanlıqın  zindanında kayboldunmu sen yüreqinle..ellerin kaydımı dokunmak istediqin her  tenden..sen sessiz şarkılar dinlednmi hiç..ölümün eşanlamlısı olan yokluqunla  uyudunmu sadece bir qece..ayırt edebildiqm tek şey saatler..yüreqimde zamn  durmuşken saatler ne işe yarar ki..qereksiz oldu warlıqım..sen renklerimide alıp  qittin..lanet olsun uqruna karalıklarda kalırdım ama sen benim ruhumu çalıpta  gittin..önceden soquk geçmezdi bnm baharlarım şmdi kışa döndü  rüzgarlarım... cok onceden yazmıstm paylşmak istedm... 
				__________________ Remzin KartaLLar gibi manileri yen aş Layıktır bu vasıfLar sana ey şanLı Beşiktaş... | ||
|   |   | 
|  | 
|  26-05-2008, 11:18 | #3 | ||
| şǻЋяυт  Üyelik tarihi: Dec 2007 
				 Tecrübe Puanı: 30          | saoL =) 
				__________________ Remzin KartaLLar gibi manileri yen aş Layıktır bu vasıfLar sana ey şanLı Beşiktaş... | ||
|   |   | 
|  | 
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| 
 |  | 
|  |  |