![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Alıntı:
helall Sonay ![]() Ellerindekinn güzelliğini bırak,elindekinn bi insan olduğunu unuttuklarından.
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ben bir erkeğe, ilişki esnasında 3 olgunun lazım olduğuna inanıyorum.. 1 Şevkat 2 Önemsenme 3 Sex ilişkide 3/2 yi yakalarsa erkek kadını aldatmaz ama 3/2 nin altına düşerse erkek kadının gözünün yaşına bakmaz : ) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Akademisyen Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Aldatmak aslinda cinsiyete oldugu kadar insanin karakterine baglidir. Iradesi guclu kendisini kontrol edebilen insanlar esini aldatmayabilir. Maalesef Bizim toplum degerlerimizden dolayi Erkekleri aldatmaya ozendirici(her erkek capkindir) bir duruma surukluyor. Kadinlari ise bu isi yapsalar bile daha gizli yapmalarina neden oluyor. Bu isin toplumsal yani.. Fiziksel acidan bakarsak yaradilistan oturu erkeklerin sexe karsi zaafi daha fazla ve hormonlari duygularini ve davranislari daha cabuk etkisi altina aldigi icin aldatma orani daha yuksek cikmasi dogal.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Kü... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | erkekLer hayatta aLdatmaz nokta ![]()
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben hayatta aLdatmam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kursat yalan solemez o yuzden erkekler aldatmaz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kızlar bişi yapmaz dimi siz şu cenenizi bi tutsanız sorun olmucak dır dır dır ne Lan bu ![]()
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |