|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
12-08-2008, 16:56 | #1 | ||
rockolik_1903 Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 17 |
Ey Polinom Sevgilim! Sana 90 derecelik açıyla diz çökmüş yalvarıyorum Sinüsümü al,kosünüsümle çarp Beni çarpanlarıma ayırıp gitme Logaritmamı alıp beni terk etme Birimiz kiriş birimiz teğet olsakda aynı çemberde İki vektörün skaler çarpımı gibi ayrı kalmaya mecburuz Sana binom açılımı gibi açılmak istedim Ama kalbimi türevinden öyle vurdun ki Havası alınmış prizmaya döndüm Bırak bu permütasyon ayaklarını Senin faktöriyelini gözünden okurum Ben ne kombinasyonlar yasadım bilirsin Senin integraline muhtaç değilim. Seni gördüğüm anda çarpanlarıma ayrıldım Elips yüzüne, matris gözlerine bayıldım “Evraka” sonsuza haykırdım İlk fırsatta aşkımı tümevarımla ispatladım Logaritma sevgilim derdim sana Hep hayal kurardık gelince bir araya Koni şeklinde, üçgen şeklinde yuvamızda Dizi dizi, seri seri çocuklarımızla Tam sunacakken sana evlilik önerimi, ‘analitiğimiz uymuyor’diyerek terk ettin beni Oysa türevini alacak kadar sevmiştim seni, Sana olan aşkım reeldi, lineerdi Tanjantımı hesaplamadan giden vefasız sevgilim: Rüyalarımda hep seni görörüm Benim biricik hiperboloidim, minik parabolüm Nerde eski detarminant, diskiriminant formülümDön bana integralimi al signum yüzlüm Eğer dönmezsen kahrımdan ölürüm Bak şu kalbimin fonksiyonuna periyoduna Asimptotumu bul da grafik çiz bana Söz veriyorum’ konikçiğim’ demem sana Seni çok seviyorum; ANLASANA…
__________________ !!!hiç biri yokken biz vardık!!! | ||
|
12-08-2008, 16:57 | #2 | ||
Dişi Kartal Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 17 | Seni gördüğüm anda çarpanlarıma ayrıldım Elips yüzüne, matris gözlerine bayıldım
__________________ Aslolan Hayatsa hayatta Beşiktaş'tır ..! Ben siyahsam, sen beyaz ! Hayat siyahsa, umut beyaz ! Gerçek siyahsa, hayaLLer beyaz ! Ter temiz, bembeyaz kefenimLe, ruhumun siyahı bütünLe$ir.. Yine siyah beyaz öLürüz ..! weLhasiL ;) | ||
12-08-2008, 16:59 | #3 | ||
BeŞiKtAşKımM.. Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 51 | tşk
__________________ Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var, Alevler içinde... Beşiktaş sana yemin olsun, Bitmeyecek sevdan... ☻ /▌\ / \ ☻ /▌\ / \Siyah! ☻ /▌\ / \ Beyaz! ☻ /▌\ / \ Hep Seninleyiz! ☻/ /▌Beşiktaş!:) | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |