![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #52 | ||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | genelde bayanların uzun birliktelikleri ardından karşısına çıkan bir kurtarıcı gibi gözüksede geçen günler onun yokluğunun acısını arttırır burada sığınacak bir liman arayan bir bayana fazla kapılmamak gerek çünkü elbet bırakacaktır aradaığını bulamadığında bayanada hak veriyorum erkeğede erkek bana göre temkinli olması gerek | ||
![]() | ![]() |
![]() | #53 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | her bayan farklıdır dadi lady gelmi şsonra bend ebayanım bilirim diyo hepiiz aynısınız işte ![]() iler dedikelrine aktılıyoru mbir bakıma ama erkekler akdar açıksözlü olmalıdır bayanlarda | ||
![]() | ![]() |
![]() | #55 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
kelimeleri okadar düşünerke okurumki bir kelimedne bin anlam çıkar benim lafı çarptırdıgım yo kteorik olarak aynı oluyor hepsi söylediğni lafla ![]() ![]() ![]() bidaha bana kızma bakıyım böyle ![]() ![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #56 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #58 | ||
tek aşkı beşiktaş ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | valla ladybjk'nin sözlerine katılıyorum bence baştan söylemeliydi herzaman dürüst olmak gerekir sonunda hem kendini hemde karşındakini üzersin+birini seviyorken bi başkasıyla belki unuturum die beraber olmak mantıksız............
__________________ ![]() Neye yaklaşsam, sonu uzaklık ve kırgınlık Anlaki yok Allah(c.c) tan başka yakınlık .... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #60 | ||
tek aşkı beşiktaş ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | istemezdi heralde o kadar gurursuzmu başkasını seven bir insanla beraber olsun kendini mehmet'in yerine koy ne düşünürdün?
__________________ ![]() Neye yaklaşsam, sonu uzaklık ve kırgınlık Anlaki yok Allah(c.c) tan başka yakınlık .... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |