|  |  | 
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 
|  19-06-2008, 15:07 | #21 | ||
| Savaşçı Kartal  Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45 
				 Tecrübe Puanı: 48             | İyi ki doğdun... Sağlıklı huzurlu ve mutlu bir yıl geçirirsin umarım ... 
				__________________  Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
|   |   | 
|  | 
|  19-06-2008, 15:34 | #22 | ||
| beşiktaşlı fego  Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 30 
				 Tecrübe Puanı: 19   | iyiki doğdun nice yıllara 
				__________________ BeşiktAŞK | ||
|   |   | 
|  19-06-2008, 15:38 | #23 | ||
| Can't Forget  Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36 
				 Tecrübe Puanı: 31        | iyiki doğdun    
				__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253   | ||
|   |   | 
|  19-06-2008, 22:10 | #24 | ||
| CaSPeR  Üyelik tarihi: Feb 2008 
				 Tecrübe Puanı: 20     | Gözlerinde eser kartal bakışı Ümitle dolu akan gözyaşları Leylayla mecnun misali aşkı, Ne mutlu harbi Beşiktaşlı Aslıdır hayatı şaşmaz bir satırı Mert delidolu yaşar hayatı Engel tanımaz gerçek vefalı Nice Mutlu Yıllara , hayırlı ömürler saygılar 
				__________________ Korkaklıkta zillet ve utanç ileri atılmakta izzet ve şeref vardır, İnsan korkaklık etse bile kaderinden kaçamaz. S.A.S. | ||
|   |   | 
|  19-06-2008, 22:13 | #25 | ||
| Banned  Üyelik tarihi: Nov 2007 
				 Tecrübe Puanı: 0   | 
 Doğum günün kutlu olsun Gülname,  Bir yıl daha geçti...Işık hızında sanki geçen sene bugünle, aradaki zamanın  akışı...Ve umarız iyi değerlendirilmiştir bu bir yıl...Sağlık deniliyor ya her  şeyin başı... Öyle de...Her ner kadar cümle içinde alışılagelmiş, klasik bir  temenni olsa da sağlıklı bir yıl diliyoruz yeni yaşında...Ve tam da şu anda  durup, 5 yıl öncesini düşünmeni isteriz...5 yıl, 10 yıl?..Ne kadar yakın geliyor  değil mi?..5, 10 yıl sonrası da bu kadar yakın işte...Geçti... Geçiyor...  Geçecek...En ufak anın bile tadı çıkarılmalı...Ara sıra, denk gelirse deniz  kenarında simit, çay keyfi tadılmalı...Yıllardır aranmayan kim varsa düşünülüp,  bir anda aranmalı...Bir çocuğun kolayca bulabileceği yerlere bozuk paralar  bırakılmalı...Sabah uykusu uzatılmalı bazen, yataktan hiç çıkmamalı...Küçük  notlar yazmalı zamanın eskitemediği...Saklamalı sonra, hüzün olsun diye değil,  anı olsun diye...Anne, baba hatırlanmalı hayattaysa bu doğum gününde, yazının  burasında aranmalı...Ya da eli öpülmeli hemen... Bir oda yakınlıkta olması bile  anne, babanın ne büyük lütuf, ne büyük hediye...Hiç olmazsa mutfaktan gelen  tuzlu koku coşkusu için...Ve alışverişe gönderilirken "üsüt kalsın" jesti  için... Hayatta değillerse, teşekkür etmeli, yıllarca didindikleri için...Gider  nasıl olsa, duyarlar...Evet hemen şimdi...  Ertelememeli...Geçti...Geçiyor...Geçecek...Durm- - alı şöyle bir...Neler geride  kaldı, neler gelecek...Düşünmeli...Sonra koşmalı; iyiye, güzele doğru...Kolay  küsmemeli...Merhametli olmalı...Umursamamalı tüm bu yazılanları belki...Doğum  günü kutlu olmalı...Olsun!..  
				__________________ Konu |RespecT Me| tarafından (19-06-2008 Saat 22:17 ) değiştirilmiştir.. | ||
|   |   | 
|  19-06-2008, 22:34 | #29 | ||
|  Üyelik tarihi: Mar 2008 
				 Tecrübe Puanı: 20    | doğum günün kutlu olsun gülname..  
				__________________ Karanlık Aydınlıktan, Yalan Doğrudan Kaçar. Güneş Yalnızda Olsa Etrafa Işık Saçar. Üzülme Doğruların Kaderidir Yalnızlık. Kargalar Sürüyle KARTALlar Yalnız Uçar. | ||
|   |   | 
|  20-06-2008, 09:22 | #30 | ||
| Dişi Kartal  Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55 
				 Tecrübe Puanı: 70             | Sağlıklı,mutlu nice yıllara Gülname...Her şey gönlünce olsun  buradan Süper modum Handan'a selamlarımı gönderiyorum...Çok kırıldım size çooooookkkkk!.. Neden benim doğumgünüm es geçildi ? Hadi bir seferlik oldu diyelim....Ömrüm olursa seneye unutursanız gözüme gözükmeyin      
				__________________  | ||
|   |   | 
|  | 
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| 
 |  | 
|  |  |