|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
14-09-2008, 01:37 | #1 | ||
Savaşçı Kartal Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 47 |
>>>, DÜNYA KENDILIGINDEN DÜZELMIŞTI... >>>" Baba ogluna söz vermisti bu hafta sonu sinemaya götürecekti ama >>>hiç disariya çikmak istemediginden bir bahane uydurmasi >>>gerekiyordu. Sonra gözüne gazetenin promosyon olarak dagittigi >>>dünya haritasi ilisti. >>> Önce dünya haritasini küçük parçalara ayirdi ve ogluna eger bu >>>haritayi düzeltebilirsen seni sinemaya götürecegim dedi. >>>Sonra dü sündü; oh be kurtuldum en iyi cografya profesörünü bile >>>getirsen bu haritayi aksama kadar düzeltemez. >>>Aradan on dakika geçtikten sonra oglu babasinin yanina kosarak >>>geldi ve baba haritayi düzelttim artik sinemaya gidebiliriz dedi. >>> Adam önce inanamadi ve görmek istedi. Gördügünde hayretler içinde >>>kaldi. >>> Bunu nasil yaptigini sordu. >>> Çocuk; "Bana verdiğin haritanin arkasinda bir insan resmi vardi" >>>dedi... >>> >>> >>> >>>"INSANI DÜZELTTIGIM ZAMAN, DÜNYA KENDILIGINDEN DÜZELMISTI..." >>>
__________________ Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
|
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |