![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | KOVA Kova burcunu sanal alemde tanımak çok zordur. Gizemli bir havası vardır. Bu burcun asla ne dinlediğini öğrenemezsiniz. Açmaz. İletisi kısa ve özdür artı sosyaldir. Burç genelde geceleri onlıne olur sabah ezanıyla kendini resetler. bu kadarmı benzerlik olur ya resmen burcumun özelliklerini taşıyorum en basit örnek sabah saat 8 de işe gidiyorum ama hafta ortası gece 3 e kadar en az onlineyim bu herşeyi açıklıyor sanırım
__________________ . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | YENGEÇ eee artık yorulduk bu burcun duygusal krizlerinden. Msn aleminin en sulu göz zodyağımn en karamsar burcudur. Gothic resimlerle avatarını süslerken Spacesnde, blogunda hayata hep bir isyan hep bir dert yanma havası içine düşmüştür. Beklentileri sabittir. Bir gün bu sanal illetten kurtulacağına inanır. Açıkçası biraz sallama olmuş. Yengeç burcu paranoyak veya melankolik değildir. Duygusal ve kırılganız fakat, hıçkırıklara boğdurarak ağlatmayı da biliriz. Tabi vicdan azabı duyacağımızdan bunu yapmayı sevmeyiz. Ayrıca sınırsız bir hayal dünyamız vardır ve bunları gerçeğe dönüştürmeyi severiz. Daha bir çok özellikler. ![]()
__________________ ![]() Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim. Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek. Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor. Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |