![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ofsayt nedır ? anlayabılene kadar zaten mac bıtıyo hele hele takım galıp degılse bu durum ıı ce ıgrenc bı durum halıne gelıyo her defasında sordugu ofsayt ne hayatın bellı bı sureden sonra ıskence yapılıyormus hıssı verıyo ![]() ![]() Konu Gokhan tarafından (17-10-2008 Saat 14:49 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #3 | ||
| Satanist kesen Mücahit kedi ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ccanım neden hakemler kart görmuyor ![]() | ||
| | |
| | #4 | ||
| Nilay Yılmaz ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | aşkım neden bizim futbolcular bizim kaleye koşuyorlar karşı tarafa gol atmayacaklar mı...kendi kalemize mi atacağız aşkım...anlamadım sen beni anlamıyorsunn.... ![]() neden her golden sonra ortaya topu koyuyorlar onu anlamadım...kaleci başlatsın olmaz mı .... ![]() buna birebir şahit oldum kız arkadaşım erkek arkadaşına bunları sordu ve erkek arkadaşının söylediği tek kelime var bir daha seninle futbol maçı izlemeyeceğimmm. bu kadar bitttiii...
__________________ Neyleyim Ben SİYAH Deyince BEYAZ Demeyen Sevgiliyi!!!Hayatım SİMSİYAH..Hayallerim BEMBEYAZ!!!! | ||
| | |
| | #5 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() | |||
| | |
| | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yaşıyor...ve evlendiler... her derbi maçında izlerim onları kız fb erkek beşiktaşlı....süper komik oluyor... ![]() ![]()
__________________ Neyleyim Ben SİYAH Deyince BEYAZ Demeyen Sevgiliyi!!!Hayatım SİMSİYAH..Hayallerim BEMBEYAZ!!!! | ||
| | |
| | #7 | ||
| Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bizimkiler kırmızılar mı? ![]() | ||
| | |
| | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | neden kırmızı kartı ilk önce göstermedi o futbolcuya.. kırmızı daha güzel ...ateşli.... neden sarı kırmızı kartlar ...![]() ![]()
| | |
| | #9 | ||
| Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bizim kale neresi canım ?...yada ne tarafa atacaz hayatım ? | ||
| | |
| | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | staddasınız maçın en heyecanlı yerinde aşkım benim lavaboya gitmem lazım.. makyajımı tazelemeliyim.....
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |