![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #181 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Bir benzerim oldugunu biliyordum zaten; ama kavgalı oldugumuzdan beri bunu daha iyi hissediyorum. İnsanoglu benzerlerini sevebilir mi? Ondan korkmak, çekinmek daha akıllı uslu bir hareket olmaz mı? Beni çeken herşey onuda çekmez mi? Vaktiyle bana aynı şeyleri düşünenler arasında anlaşma oldugunu söylemişlerdi. | ||
| | |
| |
| | #182 | ||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | akşamı halatla çekiyorum... ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
| | |
| | #183 | ||
| AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | a$ık oldum anne a$kımın pe$indeyimm ![]() ![]() ![]()
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
| | |
| | #184 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yaşasın yemek yemekk ![]() | ||
| | |
| | #185 | ||
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ne betermi$ öle sen uzakta ben uzakta hasretine yanmak.... ![]() ![]()
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
| | |
| | #186 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | var mı bizim gibisi...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
| | |
| | #187 | ||
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | karde$imii çoook seviyorum... ne kadar kızsamdaa ![]() ![]() ![]()
| | |
| | #188 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | her gidişin bir dönüşü vardır bunu unutmamak gerekir...
| | |
| | #189 | ||
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Unutmamışsın çok uzun zaman oldu Eski resimler sarardı soldu Sevindim elbet seni gördüğüm vakit Unutmamışsın kaç sene oldu Gözüm dalardı uzak uzak denizlere Hergece senin gözlerin senin gözlerin Böylemi olacaktık biz hayat yolunda senle Böylemi olacaktık bumu yazıldı kaderde Unuttum desen yalan acın hala yüreğimde Harcanıp gitti seneler ayrı ayrı yerlerde
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |