![]()  |    |  
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 
|    |  #1 | ||
|    Banned  ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007  
				 Tecrübe Puanı: 0   ![]()  |    
 Doğum günün kutlu olsun Fulin, Bir yıl daha  geçti...Işık hızında sanki geçen sene bugünle, aradaki zamanın akışı...Ve umarız  iyi değerlendirilmiştir bu bir yıl...Sağlık deniliyor ya her şeyin başı... Öyle  de...Her ner kadar cümle içinde alışılagelmiş, klasik bir temenni olsa da  sağlıklı bir yıl diliyoruz yeni yaşında...Ve tam da şu anda durup, 5 yıl  öncesini düşünmeni isteriz...5 yıl, 10 yıl?..Ne kadar yakın geliyor değil  mi?..5, 10 yıl sonrası da bu kadar yakın işte...Geçti... Geçiyor... Geçecek...En  ufak anın bile tadı çıkarılmalı...Ara sıra, denk gelirse deniz kenarında simit,  çay keyfi tadılmalı...Yıllardır aranmayan kim varsa düşünülüp, bir anda  aranmalı...Bir çocuğun kolayca bulabileceği yerlere bozuk paralar  bırakılmalı...Sabah uykusu uzatılmalı bazen, yataktan hiç çıkmamalı...Küçük  notlar yazmalı zamanın eskitemediği...Saklamalı sonra, hüzün olsun diye değil,  anı olsun diye...Anne, baba hatırlanmalı hayattaysa bu doğum gününde, yazının  burasında aranmalı...Ya da eli öpülmeli hemen... Bir oda yakınlıkta olması bile  anne, babanın ne büyük lütuf, ne büyük hediye...Hiç olmazsa mutfaktan gelen  tuzlu koku coşkusu için...Ve alışverişe gönderilirken "üsüt kalsın" jesti  için... Hayatta değillerse, teşekkür etmeli, yıllarca didindikleri için...Gider  nasıl olsa, duyarlar...Evet hemen şimdi...  Ertelememeli...Geçti...Geçiyor...Geçecek...Durm- - alı şöyle bir...Neler geride  kaldı, neler gelecek...Düşünmeli...Sonra koşmalı; iyiye, güzele doğru...Kolay  küsmemeli...Merhametli olmalı...Umursamamalı tüm bu yazılanları belki...Doğum  günü kutlu olmalı...Olsun!..  |  ||
|   |        |  
|   | 
|    |  #2 | ||
|    Eye For An Eye  ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006  
				 Tecrübe Puanı: 41    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     olsun be!...güzeldi saol...       |  ||
|   |        |  
|    |  #3 | ||
|    Banned  ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008  Yaş: 40  
				 Tecrübe Puanı: 0   ![]()  |     Hepi hepi börtdeeyy : )      Mutlu yıllar, sağlıklı, neşeli, aşklı, meşkli nice senelereee  |  ||
|   |        |  
|    |  #5 | ||
|    AyNaKoLiK  ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007  
				 Tecrübe Puanı: 28    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     doğumgünün kutluu olsun fuliiinnnn    ![]() ![]() ![]() tanı$mıyoruz ama tanı$ırız bigün umarım... nice senelere .... 
				__________________   senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum..  ![]()  |  ||
|   |        |  
|    |  #7 | ||
|    Sadece Özgürlük  ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008  Yaş: 33  
				 Tecrübe Puanı: 18    ![]()  |     bu yaşının uğruna beşiktaş şampıyon olur işllah    
				__________________   Lütfen forum kurallarını okuyunuz..  |  ||
|   |        |  
|    |  #8 | ||
|    Dişi Kartal  ![]() Üyelik tarihi: May 2008  Yaş: 43  
				 Tecrübe Puanı: 24    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     fulin kim    ![]()  |  ||
|   |        |  
|    |  #9 | ||
|    Banned  ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007  
				 Tecrübe Puanı: 0   ![]()  |     ,      bende tanımıyorum bugün dogum gunuymus ögrendim süpriz olsun diye acayım dedim böyle bir konu ![]()  |  ||
|   |        |  
|    |  #10 | ||
|    AyNaKoLiK  ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007  
				 Tecrübe Puanı: 28    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     doğumgünü kızı nerde...mumları üflemedi...forum yancak    ![]() ![]() ![]() 
				__________________   senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum..  ![]()  |  ||
|   |        |  
![]()  |  
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |

|    |  
![]()  |  ![]()  |