![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #2 | ||
| Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alttaki Yazıda Sol Taraftakileri Yazanlar Maymunlar , Sağ Tarafındaki Yazıları Yazanlar İnsanlar Sıfatındadır 1- deil = değil 2- war = var 3- güsel = güzel 4- öle = öyle 5- sewiyorum = seviyorum 6- wala = valla 7- işallahh = inşallah 8- snn = senin 9- bis = biz 10- söle = şöyle 11- yüsünden = yüzünden 12- diil = değil 13- konustuumusu = konuştuğumuzu 14- die = diye 15- dio = diyor 16- zmn = zaman 17- ii = iyi 18- varlıını = varlığını 19- bn = ben 20- i$te =işte 21- söleiveriris = söyleyiveririz 22- sacmalaamaa =saçmalama 23- hany= hani 24- dklik =dakikalık 25- iiki = iyiki 26- bnde = bende 27- *****hatılrmaıorum = hatırlamıyorum 28- saana = sana 29- yannda = yanında KİMLERİN,NEDEN VE HANGİ AMAÇLA BÖYLE KONUŞTUKLARINI BEN YAZARIM BURAYA AMA .İNSANLIK ÇİZGİMİZDEN DIŞARI ÇIKMAYALIM
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
| | |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |