![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Son Barikat ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bazen Sevinç Paso Keder Beşiktaşlı Olmak Yeter..!! sürekli staddada lanse edioruz bu bölümü zaten abi ![]()
__________________ ![]() BEŞİKTAŞLI olunmaz BEŞİKTAŞLI doğulur.. Ölüm kalım arasında aklım beyazında karasında... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben tesekkur ederım melıke - salıh ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
Fransa KaRTali ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Tesekkurler GoGo ...
__________________ ' çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikbâllerini kaybetmeye mahkumdurlar ' Mustafa Kemal Atatürk | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
BeŞiKtAşKımM.. ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Teşekkürler..
__________________ Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var, Alevler içinde... Beşiktaş sana yemin olsun, Bitmeyecek sevdan... ☻ /▌\ / \ ☻ /▌\ / \Siyah! ☻ /▌\ / \ Beyaz! ☻ /▌\ / \ Hep Seninleyiz! ☻/ /▌Beşiktaş!:) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
xXx__I_løvε_Чøu_ƒøЯ_ƒЯεε__xXx ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tüylerim diken diken olduu beaaa liseye giderken yaptıklarım geldı aklma | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | süper bir yazı insan bunları düşündükçe daha çok baglanıyor aşkına en büyük aşkı Beşiktaşına..... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
çarşı ulann ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çok güzel bir paylaşım teşekkürler kardeş | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | paylaşımına sağlık kardeşim harikaydı....
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
Engel Değil Mesafeler ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben de beşiktaş için üzüldüğümde annem de bana "bir maç için bu kadar üzülünür mü, sonuçta herkes takım tutar kim senin kadar üzülür ki" diyor...nasıl anlatırım ki ona beşiktaşlılığın sadece takım tutmak olmadığını..hiç anlatmaya çalışmadım..çünkü biliyorum anlamayacak...hem zaten nasıl anlatılır ki..? çok güzel bir yazı teşekkürler... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
duRuL ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | ßende okurum annem geLınce ßenım kadar oLmasa da oda fanatık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ kaRaNLıgı arKaNa aLıp ßemßeyaZz ßır yoLda yurumeKTıR ßesıKTaSLıLıKk..!! KaaNDuruLCeTiN! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |