![]()  |    |  
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 
|   | 
|    |  #32 | |||
|    Dişi Kartal  ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008  Yaş: 55  
				 Tecrübe Puanı: 70    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     Alıntı:  
   Çok teşekkür ederim...
				__________________   ![]()  |  |||
|   |        |  
|    |  #33 | |||
				 Tecrübe Puanı: 70    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     Alıntı:  
 Yaklaştın sayılır.1999 doğumlu...9 yaşında 
|   |        |  
|    |  #34 | ||
|    zɐʎaq ɥɐʎis  ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006  Yaş: 44  
				 Tecrübe Puanı: 42    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     İyiki doğmuş yavru kartal...    
				__________________   Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh +   |  ||
|   |        |  
|    |  #35 | ||
				 Tecrübe Puanı: 70    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     Veysel,Ferhat,gnber'K'artal ve Onur hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Yarın akşam oğlum okuldan geldiğinde bu mesajların hepsini okutacağım.    Onur abisi pasta için teşekkürler... ![]() 
				__________________   ![]()  |  ||
|   |        |  
|    |  #37 | |||
   Geçen seneye kadar Kartal'dı benim yavrum.Bu sene şaşkın tuttu kanarya oldu.Allah akıl fikir versin ama peşini bırakmış değilim.![]() Bu arada Emre teşekkür ederim.İnşallah tekrar özüne dönecek minik Kartalım ! 
|   |        |  
|    |  #39 | ||
|    Dişi Kartal  ![]() Üyelik tarihi: May 2008  Yaş: 43  
				 Tecrübe Puanı: 24    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     doğım günü kutlu olsun      düğününüde, torunlarının doğum gününüde görürsün inşallah ![]()  |  ||
|   |        |  
![]()  |  
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |

|    |  
![]()  |  ![]()  |