|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
06-05-2009, 21:54 | #1 | ||
Banned Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 |
arkadaşlar bu açtığım konu aslında beşiktaşforum.net'i kuran ve onu ayakta tutan herkese teşekkür olarak anlaşılsın. yaklaşık 1 yıl 2 ay önce üye olduğum beşiktaşforum.net'i hiç tanımıyordum açıkçası üyeliğimin ilk günlerinde sadece konulara yazmaya vakit buluyordum zaman ilerledikçe güzel arkadaşlıklar kurdum ve herkesin samimiyetini anladım herkes birbirine yardım etmeye çalıştığını gördüm zaman geldi beşiktaş hakkında konuştuk zaman geldi aşka konular hakkında tartıştık ama hiç kötü insan tanıdığımı hatırlamam bunlarında böle devam etmesini dilerim. Bütün modlarımıza,adminlerimize,emeği geçen herkese teşekkür ederim. iyiki varsın beşiktaşforum.net saygılarımla iyi forumlar | ||
|
06-05-2009, 21:57 | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 52 | Tesekkurler Coskun.. " Besiktasforum.NET " Aile`dir zaten , Bu Aile 'de Sonuna Kadar bozuLmadan Devam Eder İnş. Besiktasforum & Besiktashaber..
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
06-05-2009, 21:59 | #3 | ||
şizofrenik wak'a Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 | Valla burda çok kral insanlarda tanıdım Keşke tanımasaydım dedirticeklerde... Herkez senin kadar şanslı değilmiş demekki coşkun.Saol düşüncelerin için
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | ||
06-05-2009, 22:08 | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 19 |
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | ||
06-05-2009, 22:17 | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 57 | Besiktasforum.Net Biz Bir aileyiz | ||
06-05-2009, 22:18 | #7 | |||
pıηćıя Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 | Alıntı:
o zaman ne diyoruzzzz iyiki varız uLan !
__________________ AzraiL geLsin ona biLe gider..ŞanLı KartaLım senin için değer..Hayat kadar güzeL işte Beşiktaş, Beşiktaş kadar güzeL işte hayat ... ~ | |||
06-05-2009, 22:29 | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | Bu sloganda seninle bütünleşti Nede meraklısın aile olmaya
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |