![]()  |    |  
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 
|    |  #981 | ||
|    AyNaKoLiK  ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007  
				 Tecrübe Puanı: 28    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     sen kimseye benzemezken ve sana kimse benzemeyemezken...unut diyen dile mi umut diyen gönüle mi inanayım....    
				__________________   senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum..  ![]()  |  ||
|   |        |  
|   | 
|    |  #983 | ||
|    narqiLe prensesi  ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008  
				 Tecrübe Puanı: 25    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     hücreLerimin her biriydi kanserin yemi..    
				__________________   |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9  |  ||
|   |        |  
|    |  #984 | ||
|    Eye For An Eye  ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006  
				 Tecrübe Puanı: 41    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     vazgeç...       |  ||
|   |        |  
|    |  #985 | ||
				 Tecrübe Puanı: 28    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     neden yar neden ????    
				__________________   senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum..  ![]()  |  ||
|   |        |  
|    |  #986 | ||
|    Adanalı Melike  ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007  Yaş: 35  
				 Tecrübe Puanı: 27    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     BİZ BEŞİKTAŞLIYIZ …..    DOĞARKENDE.. YAŞARKENDE.. ÖLÜRKENDE... BİZ BEŞİKTAŞLIYDIK.. BİZ BEŞİKTAŞLIYIZ !!!! 
				__________________      |  ||
|   |        |  
|    |  #987 | ||
				 Tecrübe Puanı: 28    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     hasret her daim yanımda...sabah aklımda gece başucumda...    hasrete vurgun şu gönlüm....yaralı her daim gelsede ölüm....((seyyah)) 
|   |        |  
|    |  #988 | ||
				 Tecrübe Puanı: 28    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     bir yemin ettim ki dönemem!!!!    
|   |        |  
|    |  #990 | ||
				 Tecrübe Puanı: 28    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     gezdim iklim iklim geldim sana ...baştan çıktım bu nasıl coğrafya     ![]() ![]() 
|   |        |  
![]()  |  
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |

|    |  
![]()  |  ![]()  |