![]()  |    |  
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 
|    |  #1 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007  Yaş: 36  
				 Tecrübe Puanı: 20   ![]()  |    
 ![]() hacettepe Beşiktaş Maçına eskişehirden otobüs kaldırılıcaktır...Eskişehirli arkadaşlara duyurulur.... NOT: 0554 478 92 62 Benim numaram eskişehirde okuyan ÖGRENCİ arkadaşlar bana bu numaradan ulaşabilirler... 
				__________________    Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu xxxwaitformexxx tarafından (22-02-2009 Saat 22:51 ) değiştirilmiştir..  |  ||
|   |        |  
|   | 
|    |  #2 | ||
|    zɐʎaq ɥɐʎis  ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006  Yaş: 44  
				 Tecrübe Puanı: 42    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     Tebrikler güzel organizasyon. Elinize emeklerinize sağık.    
				__________________   Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh +   |  ||
|   |        |  
|    |  #3 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009  
				 Tecrübe Puanı: 52    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     Güzel ßir proJe , insallah gereken destegi ve iLgiyi görür    
				__________________   Besiktasforum.NET  KayıpKentinYakışıklısı.  |  ||
|   |        |  
|    |  #4 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007  
				 Tecrübe Puanı: 40    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     KArdeşim ben Kütahyadan biliyosun dur gelirim bende burdan haberleşelim senle msn imi eklersen.     Bu arada Kütahya dan da 14 Martta Genclerbirligi macına otobüs kaldırıyoruz.çArşı Kütahya olarak. Gidiş Dönüş 45 tl bilet sahıslara aittir... 
				__________________   Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET .........   |  ||
|   |        |  
|    |  #5 | ||
				 Tecrübe Puanı: 20   ![]()  |     eyw arkadaşlar teşekkürler ...    Bizim Amaçımız buradan eskişehir gibi bi yerden her deplasmana en az 2 otobüs kaldırabilmek...bu işn başlangıçı olucak... DÜn gece bu AFişten 350 tanesini bütün eskişehir sokaklarına yapıştırdk...Dewamıda gelicek allahın izniyle.. 
				__________________   Lütfen forum kurallarını okuyunuz..  |  ||
|   |        |  
|    |  #6 | ||
				 Tecrübe Puanı: 20   ![]()  |     45m un 20m unu otobüsü kim kaldırıyosa cebe indiriyo demektir kardeşim...kütahya ankara arasına o akdar üçret alınmaz    . 
				__________________    Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu MetiN tarafından (22-02-2009 Saat 23:19 ) değiştirilmiştir..  |  ||
|   |        |  
|    |  #7 | ||
|    Adanalı Melike  ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007  Yaş: 35  
				 Tecrübe Puanı: 27    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     bi of çekesim geldii :S:Svallahi yazık bizee    tebriklerrr çok gzl bi çalışma 
				__________________      |  ||
|   |        |  
|    |  #8 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007  
				 Tecrübe Puanı: 40    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     KArdeşim istanbula gidiyoruz      gencler birligi macına ...
				__________________   Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET .........   |  ||
|   |        |  
|    |  #10 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008  Yaş: 36  
				 Tecrübe Puanı: 57    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     Helal olsun sinan Kardeşim Sen bu işi yapıcaksın bana ilk sölediğinde de sana destek vermiştim insallah 2 otobüs taraftarı yığacaksın kazana sen bu işi basarıcaksın sana istanbuldan beşiktaşforumdan kardeşin kankan olarak tam destek  kardeşim .        |  ||
|   |        |  
![]()  |  
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |

|    |  
![]()  |  ![]()  |