|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
27-06-2009, 18:40 | #1 | ||
Banned Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 |
Arkadaşlar transfer sezonu başladığından beri çok dedikodular dolaşıyor bir m.topuz olayı yaşandı bütün medya yönetimi sayın Yıldırım Demiröreni hedef aldı ve ne yazıkki bazı beşiktaş taraftarlarıda buna destek çıktı bana bu forumda hep demiröreni savunuyorum diye bazı arkadaşlarım kızar ama ben demiröreni deil onun oturduğu makamı,koltuğu savunuyorum o makama kadar yükselmiş bir kişinin hakkında ileri geri konuşmak bana göre doğru değildir sadece demirören deil bütün yönetim hakkında konuşmak doğru deildir bu benim şahsi fikrimdir bazı insanlar katılır bazı insanlar katılmaz forumumuzda bazı olaylarada şahit oluyorum transferlerle ilgili yapılan bazı konuşmalar bize ve bütün beşiktaş taraftarına yakışmıyor geçen gün bi yazı okudum henüz fink ve erhan güven arkadaşlarımız transfer edilmişti forumdan bir arkadaşımız konuda demişki finki aldık erhanı bunlar dünya yıldzı gibi sözler sarfediyordu bana göre hiçte doğru olmayan davranışlar bir futbolcu eğer bu takıma kazandırılmışsa eğer sende beğenmiyosan sadece dersinki alınmaması lazımdı gibi sözler sölersin bi oyuncuyu aşşağalıyıcı sözler bize yakışmıyor bakın şu anda kimse yönetime bişey demiyor transferler geldi diye arkadaşlar bu yönetim bizim başımızda ise bence bekleyip görelim desteğimizi onlardan eksik etmeyelim bu yönetim bunu hak ediyor yanlışlarını tabi eleştiricez ama beşiktaş yönetimini başkanını futbolcusunu kimsenin aşşağlamaya hakkı yoktur. Ben burdan Yönetimimize Teşekkür Ediyorum Başarılarımızın Devamını Diliyorum. İyi forumlar..... | ||
|
27-06-2009, 18:53 | #2 | ||
SeNi SeVmEyEn ÖlSüN Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 36 | Bencede katılıyorum sana coşkun...bir transfer alınca ya çok abartıyoruz ya da çok küçümsüyoruz''Erhanda kimmiş...fink'in cisseden farkı yok gibi''sanki hiç maça çıktılarda...Mehmet'i alamıyoruz Nihattan karşı tepki gelincede isyan bayrağını açıp bu sene sanki hiç 2 kupa alan takım biz değilmişiz gibi yönetim istifa diye bağırıyoruz...Hiç yakışıyormu?... | ||
27-06-2009, 18:54 | #3 | ||
Since 1903 Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 19 | sayın DEMİRÖRENide diğer yönetim kurulu üyeleride destekliyorum dediklerine tek tek katılıyorum... tşkler yönetim...
__________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.... Konu hll sntncd tarafından (27-06-2009 Saat 18:56 ) değiştirilmiştir.. | ||
27-06-2009, 18:57 | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 0 | zaten hatasız insan olmaz yani biz desteğimizi verelim yeter tabi eleştiri yapalım | ||
27-06-2009, 19:00 | #6 | |||
Since 1903 Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 19 | Alıntı:
ewt aynen ztn eleştirildikçe daha güzel daha doğru işler yapılır biz desteğimizi kaybetmeden eleştircez ki kazanalım... bu yazı için ayrıca tşkler abicim...
__________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.... | |||
27-06-2009, 19:01 | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 0 | arkadaşlar heleki aşşağılıyıcı sözlerimizi chatboxta kesinlikle yazmıyalım medya tarafından takip edilen bi siteyiz dikkat edelim forumumuza giren kişiler direk chatboxu görüyor sadece kendi takımımız deil diğer takımlar hakkındada argo kelimeler kullanmayalım iyi forumlar arkadaşlar.... | ||
27-06-2009, 19:02 | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 0 | önemli deil kardeşim böle konular açılmalıki daha çok bilinçlenelim seninde dediğin gibi eleştirelimk kazanalım yanlışları gösterelim | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |