![]()  |    |  
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 
|    |  #11 | ||
|    Savaşçı Kartal  ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007  Yaş: 45  
				 Tecrübe Puanı: 48    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için..    
				__________________   ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam...  |  ||
|   |        |  
|   | 
|    |  #13 | ||
  ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008  Yaş: 65  
				 Tecrübe Puanı: 36    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     Kadınla erkek arasındaki en önemli fark..Kadının menfaatlerine göre çok çabuk tavır değiştirebilmesidir..Eğer o adamdan bir menfaati (illaki para olması gerekmez) olmasa çoktan karpuzu kafaya geçirirdi hiç şüpheniz olmasın..Teşekkürler İbrahim..bu gerçeği en güzel şekilde anlatan bu yazı için..    
				__________________     "iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş" Konu Karetta2002 tarafından (17-03-2009 Saat 13:26 ) değiştirilmiştir..  |  ||
|   |        |  
|    |  #14 | ||
				 Tecrübe Puanı: 48    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     Ben teşekkür ederim hepinize vakit ayırıp okuduğunuz için...    
				__________________   ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam...  |  ||
|   |        |  
|    |  #15 | ||
|    B3ŞİKT@ŞK  ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008  Yaş: 37  
				 Tecrübe Puanı: 31    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     ıbo abı sen evlımısn degılsen sana hemen bır es bulmamız gerekırrr     ![]() ![]() 
				__________________   T3QİN  |  ||
|   |        |  
|    |  #16 | ||
				 Tecrübe Puanı: 48    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     Evli değilim ama pazardan alışveriş mi yapıyorsun tekin ne alaka...     ![]() 
|   |        |  
|    |  #17 | ||
				 Tecrübe Puanı: 31    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     abı kadın konuların cogunu sen acıyorsunn ondan dedımm yanlıs bısey soledıysem ve sızı kırdysam ozur dılerımmm    
				__________________   T3QİN  |  ||
|   |        |  
|    |  #18 | |||
				 Tecrübe Puanı: 48    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     Alıntı:  
   Yanlış birşey demedinde söylediğin şekil biraz komik geldi ![]() 
				__________________   ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam...  |  |||
|   |        |  
|    |  #19 | |||
				 Tecrübe Puanı: 31    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     Alıntı:  
 alıs abı bana tekrar ozur dılerımmm 
				__________________   T3QİN  |  |||
|   |        |  
|    |  #20 | ||
				 Tecrübe Puanı: 48    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     özür dilenecek birşey yok rahat ol     ![]() 
|   |        |  
![]()  |  
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |

|    |  
![]()  |  ![]()  |