![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Ben Seni Sevebilme İhtimalini Sev(ME)dim İhtimalsiz yaşayacaksın hayatı . Atmayacaksın adımını görmüyorsan Mim çekeceksin gözlerine, görmeyeceksin . Geçen cenaze alayı etkilemeyecek bakışlarını . Seslerden anlam çıkarmayacaksın . İzin vereceksin ruhun bedeninle sevişecek Kalın bir perde çekeceksin güneşin önüne Tutup çöpe atacaksın gerekirse Gecenin en köründe çıkıp dışarı Çırılçıplak kalacaksın aya karşı Kendini bulacaksın her bir yıldızın kaymasında Aşk geçmeyecek aklının ucundan İkiyüzlü insanların olduğu bir dünyada Kalmamıştır diyeceksin, kalmazda .. Herkes menfaati peşinden koşarken Ruhuna tapacaksın sen, sayacaksın günlerini . Kaç gece daha geçireceksin kendinle baş başa Kaç kere daha uyanacaksın sabaha . Aydınlıkta yaşayan ikiyüzlüler gibi yapmayacaksın sen. Karanlığı seveceksin, mum ışığın olacak dolunayda . Bırak, inanma sen şairlere, kağıt üstündedir aşk.. Yaşamayacaksın ihtimallerle .. Sevmeyeceksin kimseyi sevebilme ihtimalini . Ölümü düşüneceksin, ansızın geldiğini . Kaçmak için bir yer, ama ne çare . Ne hacet ihtimale, işte geldi . Buz gibi, sımsıcak .. Yada ılık . Hadi, artık gitme vakti . Özcan Güngör
__________________ i dont care about anyone or anything but me .. goddamn i love me.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | paylasıma tskler arkadaşım
__________________ Ne vardı herkez TÜRK'üm diyebilseydi... Kardeşlerinle yanyana değilde karşı karşıya gelmek işte asıl bu beni üzüyor... Biz yemin ettik bir kere bayrağımız her zaman her yerde edirneden karsa dalgalanacak... kusura bakmayın kardeşler bu yolda ant içtik şehitlik şerbetini içmeyi kabul ettik... ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |