![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Napalım SonaY Aile olmanın hayaliyle büyüdüm ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Bekarlık=Sultanlık ![]()
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | oda bir yere kadar Nokta . ![]() Konuyu dağıtmayalım buradan cıkartacağımız sonuc hepimiz bir aileyiz BesiktasForum.Net . . . ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
__________________ T3QİN | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | besiktasforumlu olmak bir ayrıcalıktır
__________________ . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
tek aşkı beşiktaş ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | iiki tanımışım dediklerimde var keşke tanımasaydım hayatımda olmasaydı dediğimde ama iiki burdayımm CANDOSTUM ve kardeşlerimin varlığı yeter : ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() Neye yaklaşsam, sonu uzaklık ve kırgınlık Anlaki yok Allah(c.c) tan başka yakınlık .... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | çoşkun kardeşim ben daha çok yeni üye oldum ama ilk dakkadan bu sitenin ne kadar süper dostluklarla dolu olduğunu farkettim eminim bu sitedeki herkes birbiriyle kardeş bende sizlerle kardeş olmak için elimden geleni yapıcam çünkü beşiktaşı çok seviorum ve tüm beşiktaşlılar benim kardeşim ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |