![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #51 | ||
BeŞiKtAşKımM.. ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben konuyu görmedim ya.Pasta kalmış mıdır acaba ![]() Annem benim seni çok seviyorum.İyi ki varsın.Nice nice sağlıklı, mutlu, huzurlu yıllara...
__________________ Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var, Alevler içinde... Beşiktaş sana yemin olsun, Bitmeyecek sevdan... ☻ /▌\ / \ ☻ /▌\ / \Siyah! ☻ /▌\ / \ Beyaz! ☻ /▌\ / \ Hep Seninleyiz! ☻/ /▌Beşiktaş!:) | ||
![]() |
|
![]() | #52 | ||
Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bende görmemişim =) mutlu huzurlu sağlıklı ömür diliyorum
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #53 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ablacım geç oldu güç oldu ama geçmiş doğum günün kutlu olsun... İyi ki varsın ablam benim... Benim ilham kayıplarda şu ara gelirse bişeyler karalarım ablacım sana... sevdiklerinle beraber nice mutlu senelere ablam... Benim pastam bu arada kakaolu olsun ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() |
![]() | #55 | |||||||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Alıntı:
![]() Sizsiz boğazımdan geçer mi İrfan Bey?Gerçi geçti ama size yenisini yaparım. ![]() Alıntı:
Çok teşekkür ederim Mehlikacığım,ben de seni seviyorum.Sizlerle birlikte nice yıllar birlikte oluruz inşallah... ![]() Alıntı:
![]() Alıntı:
Sevgilerden buket yaptım İçine neşe mutluluk ve sevinç koydum Güneş açan her yeni günde Adına yeni hikayeler yazdım Anamız ablamız hazel ablamız , Kah ağladık , kah güldük Sıcaklığı ve içtenliği sende gördük Anamız ablamız Hazel Ablamız İyi ki doğdun nice mutlu senelere … Çok teşekkür ederim İbrahim bu güzel şiir için... ![]()
__________________ ![]() | |||||||
![]() |
![]() | #56 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Forumun Ablasi & Annesi Hazel Abla'nin Doğum günün kutLar , Uzun Ömürlü yıllar Dilerim ![]() Yüzünden Gülücük , Kalbinden BEŞİKTAŞ Sevgisi Eksik oLmasın Ablam... İyiki Dogdun , İyiki Aramizdasin.. Konu Kilit
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() |
![]() | #57 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben Kutlamadan olmaz ![]() Ablam nice senelere ALlah sevdiklerine bagışlasın ![]() Locked...
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |