![]() |
Nekadar Harçlık Topladınız ? Valla Artık Eski Bayramları Özlüyorum.. Cüzdanımızı Doldurur , gider harcardık.. Artık Devir " Şekerimiz var sadece " devri .. Bayram'da Vazgeçilmez Olan Harçlıkları Toplayamıyoruz :( EKONOMİYE CAN VEREMİYORUZ :( Nekadar Harçlık Topladınız ?? Ben babam'dan 20 milyon aldım sadece okadar :D |
Şuan yakaladıklarımdan 70 lira gasp ettim aman şey aldım :D Sülalenin 4/3'ünü yarın gasp edicem :D:D :D NOT: Şekere de razıyım :D |
330 gr şeker ve 25 tl harçlık topladım:D:D arkadaşlarla beraber komşuları dolaştık:D |
0 şeker 0 tl |
Ahmet al benden sana 3 adet en iyilernden şeker ve alman çokolotus :D |
40 tL :/ bizim çikolatalardan otlanıorum :D |
bekır abı o 25 lıra sende yük yapar :D:D alın verın bayrama can verın hesabııı anladın sen :D |
yok Selin merak etme bi güzel harcadım o parayı:D |
Sıfır. |
annem verdi sağolsun :Do da olmasa ortada kalakaldık :D |
-50 (; benden alıyolar artık mevzuya bak ya :D |
babamdan 100 ablamdan 100 diğer ablamdanda 100 annem vermedi:(:( |
bana kimse harçlık vermedi:( |
ne harcligi ya artik ben para dagitiyorum :D |
babamdan aldıım parayı kardeşlerime verdim:mad: koca adam oldun vermiosun diolar:D zaten dışarı çıkmıom züürt kaldım bee:( |
80 lira ve sınırsız şeker ekonomik düzelme gerçekleşti:D |
bhu yaştan sonra bide harçlıkmı alcas :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
harçlıın yaşı yoktur:D ben alırım her yaşta:D |
Alıntı:
|
Valla bayramn 2. günü ne 1 tane şeker yedim nede para topladım. Bakalım son çare dedem bugun gitcm bakim nolcak :D |
300 tl:D:D:D:D |
kazık kadar adam olduk ne parası :D |
Alıntı:
|
bisürü baklava yedim... çok fenayım!:D ailemden toplam 75 tl haraç kestim :D önümüzdeki kurban bayramında dedemler gelecek! nakit sayısında artış olacaktır eminimki! :D |
benim annem le babam 5 tl verdi birde benim getirdiğim çikolatalardan tuttular kapıyı çalan iki çocuğa şeker olmadığı için birer tl verdim hatamı anlamak için çok beklemedim :D kapıyı kapatıp arkamı dönmeden merdivenlerden gümbür gümbür bir sesler geldi sonuçta saniyeler içinde başkalarıda geldiler haber iletişim süper sonuç evden kaçmak oldu :D:D:D |
Alıntı:
|
valla bi babam 25 euro verdi baskada kimse para vermedi :D |
Alıntı:
bensız nası kıydın nası yaa :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yasım kac olursa olsun walla ben yaslanınca mıllet öleeeeeeeee mi durucak alla alla yıne ben kucuküm yıne ben küçüküm :D alırım harclıgımı :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
para veren mi kaldı :D 100 lira var sadece :D |
Offf be.Evimden 1200 km uzakta şantiyede bayram yaşıyorum tek başıma. Ne harçlığından bahsedeyim:D Teselli ödülü geldi sadece.Gantepten baklava yolladılar:D Adaletmi ulan bu :D:D |
Türkiye`de Saat: 00:01 . |