![]() |
Forum'un EN'leri Açıklandı!! 2009' u da deviriyoruz. Forumun sizce bu yıla damgasını vuranlar kimdir kimlerdir, forumun en'leri kimlerdir.... *en sıcakkanlı? *en ciddi? *en agresif? *en duygusal? *en çalışkan? *en küçük ? *en büyük? *en online? *en sanatçı? *en becerikli? *en sinirli? *en candan? *en fanatik? *en mutlu? *en kibar? *en kardeş ? *en çılgın? *en hırçın? *en aktif? *en deli? *en sevilen sayılan? *en hızlı? veya sizce en olan kimse ?? |
*en sıcakkanlı > Alpler *en ciddi > Akdora *en agresif > Delgad01 *en duygusal > ÖLÜMÜNEBJK *en çalışkan > OutKast *en küçük > Y.Emre *en büyük > BEŞİKTAŞ *en online > OutKast *en sanatçı > Pas :) *en becerikli > Herkes *en sinirli > Ferres *en candan > Herkes *en mutlu > Herkes *en kibar > Alpler , aLmi *en kardeş > Maradonahmet *en çılgın > Herşeyim *en hırçın > Pascaltekin *en fanatik > BEŞİKTAŞ TARAFTARI *en aktif > OutKast *en deli > Herşeyim *en sevilen sayılan > Alpler *en hızlı > RamesooN ( Speedy Gonzalez ) :) VE EN BÜYÜK BEŞİKTAŞ ~ |
*en sıcakkanlı : Alpler ablam,beşiktaşkım,herşeyim,ölümünebjk,ramesoon,mel l,gogo, emre,sheker,tuğba (uyuz şahsiyet :D ) kartalice06,outkast,Daniel clark & Semra, asbaşkanım, metin, dygsm... *en ciddi doğan cordoba, meriç *en agresif : ferres *en duygusal ; ölümünebjk,summer seyyah ve ben *en çalışkan ; herşeyim, outkast, mehmet *en küçük ; y. emre *en büyük karetta abim (herkesin yazı yaşmışlığı kadar onun büyüklüğü var:D:D ) *en online ; outkast , gogo *en sanatçı ; ramesoon *en becerikli konuya göre değişiyor o yüzden yorum yok :D:D *en sinirli ; blackeaglecamaro1903, ferres,blackeagless *en candan hangii birini yazayım ki çok var :) *en fanatik beşiktaş forum :) *en mutlu seyyah, Daniel clark & Semra, sheker , makbuş :) *en kibar beşiktaşkım, hazel ablam mell, semr. makbuş ,sheker ve dygsm *en kardeş saymakla bitmez .. *en çılgın ben :D *en hırçın ; blackeaglecamaro1903 *en aktif herşeyim *en deli ben :D *en sevilen sayılan hazel ablamı tek geçiyorum :) İrfan abim ve mustafa abim :) *en hızlı : Ferrari... Forum :D Ve değerlendimelerim burada bitmiştir :) Saygılarımla... |
ben es geçicem aranızda yoktum inşallah 2010 da yazıcaz :D |
*en sıcakkanlı? Akdora,Karetta,Outkast,Gökhan,Semra,Mehlika,Bekir, Mehmet *en ciddi? Meriç,Alen *en agresif? ??? Bilmiyorum. *en duygusal? Seyyah,Bedriye,Akdora *en çalışkan? Ben:D *en küçük ? junior alpler:D *en büyük? İrfan Bey...Çok şükür ki ben değilim...:D *en online? Outkast,Gökhan,Mehmet,Şahemre *en sanatçı? Ramazan,Drizzt Do'Urden *en becerikli? İbrahim'e katılıyorum,konuya göre değişiyor.:p *en sinirli? Hiç denk gelmedim sinirli birine...:p *en candan? Bekir,İbrahim,Semra,Mehlika,almi,Gökhan,Murat,Mehm et,Çağla,Makbule,Metin,Melikeler *en fanatik? Hepimiz *en mutlu? Bilmiyorum,kim mutlu ise yazsın...:p *en kibar? Semra,OnurSemih,İbrahim,Gökhan,Murat,Emre,Varada *en kardeş ? Ramazan,İbrahim,Bekir,Mehlika,Metin *en çılgın? Köyün Delisi,Eda *en hırçın? Tekin desem mi acaba?:D *en aktif? Outkast,Mehmet,Eda *en deli? Köyün Delisi *en sevilen sayılan? İrfan Bey,Varada *en hızlı? Arriva riva riva,Ramazan:D |
nerem hırcın benımmm :( |
*en sıcakkanlı : emre abı ırfan abı gokhan abı ıbram abı ve salıhh metın ezgi bekır abı *en ciddi: ırfan abı *en agresif: blackeaglesss *en duygusal: merve bjk *en çalışkan: mehmet *en küçük : pas:D *en büyük: BESIKTAS VE ırfan abıı *en online: pascaltekın gokhan abı emre abı *en sanatçı: ramessson abı *en becerikli: konuya gore degısır *en sinirli: meric *en candan : arda gokhan abı emre abı salıh murat ezgı bekır abı *en fanatik: salihh(hannibal 65) *en mutlu: ıbram abı:D makbule (kartalıce06) *en kibar: besıktaskımmm(ozlem) burock(pınar) *en kardeş : arda *en çılgın: gokhan abıı *en hırçın : benn:D *en aktif : outkast *en deli: akılı besıktaslı yok kı *en sevilen sayılan.:: ırfan abı hazel abla *en hızlı: ronaldo:D |
*en sıcakkanlı:alpler,Gokhan,Sahemre,Mehmet,Outkast,Herşeyim,Arda ,dygsm,deja_vu,Kan Kokusu *en ciddi:Meric,aLeN:D *en agresif:ferres:) *en duygusal:Akdora,ÖLÜMÜNEBJK *en çalışkan:Bütün modlar :p *en küçük:y.emre,junior alpler *en büyük:Karetta2002 *en online: dikkat etmedim:D *en sanatçı:Ramesoon *en becerikli:Efsane48 *en sinirli:delgad01 *en candan:Herkes:) *en fanatik:Tabikide herkes:D *en mutlu:alpler:) *en kibar:herkes *en kardeş:saymakla bitmez:D *en çılgın:henüz öyle birine rastlamadım:D *en hırçın:yok:D *en aktif:ben:p *en deli:yoktur heralde:D *en sevilen sayılan:alpler,Karetta2002:) *en hızlı:Herşeyim(henüz görmediğim şeyleri paylaşıyor:D) |
Mehmet ve Hazel abla'm teşekkür ettim. |
*en sıcakkanlı? Gökhan,Emre,Ramazan,Beşiktaşkım,Herşeyim,Hannibal, Tekin Semra,Sema,Mell,Adanalı Melike,dgysm Mezarkabul Mehlika herkesi saydım galiba:D:D *en ciddi? Meriç *en agresif? şükür banlandı:D *en duygusal? Akdora Summer Seyyah,Sema *en çalışkan? Alpler Mehmet Herşeyim *en küçük ? Junior,Yunus Emre *en büyük? Karetta *en online? Mehmet,Herşeyim *en sanatçı? Beşiktaşkım:tongue::D *en becerikli? Efsane48 *en sinirli? Brushaga *en candan? ooo çok varrr *en fanatik? Salih:) *en mutlu? Sheker:D Semra, Danielclark:) *en kibar? Ben:p:D *en kardeş ? Herşeyim,Beşiktaşkım Tekin *en çılgın? oooo çok varr:D *en hırçın? yok galiba *en aktif? Alpler,Mehmet *en deli? çokkk:D:D *en sevilen sayılan? Karetta Alpler *en hızlı? çok var |
*en sıcakkanlı? ibrahim abim ,hazel abla ,sema abLam ,gökan abim ,emre abim ,bekir abim ,samyy,özLem,çağLa :) *en ciddi? meric, aLen *en agresif? bi ahmet abi vardı banLandıı :D *en duygusal? ibrahim abim hazel abla sema abla seyyah *en çalışkan? mehmet,murat *en küçük ? y.emre *en büyük? iRfan abii *en online? Murat gökhan abi *en sanatçı? no comment :D *en becerikli? ibrahimm abbiim .) *en sinirli? yerine göRe siniRLenıoRuzz xD *en candan? ibrahm abm sema ablam bekir abim gökaan abi,metin *en fanatik? hepimiS :cool: *en mutlu? herşey yoLundaySa hepimiz mutLuyuz ;) *en kibar? aLmi .) *en kardeş ? sema abla,ahmet *en çılgın? kndi çapımda çıLgınım xD *en hırçın? ferres *en aktif? gökan abi murat .) *en deli? kndimi bu konuda gayet gayretLi göRüüyoRum :p *en sevilen sayılan? HazeeL abLa , ibrahim abi, irfan abi. *en hızlı? 3g .d |
*en sıcakkanlı? İbrahim Abim ! , ÖlümüneBjk , Dygsm , ÇağLa , Semra , Gökhan Abi , Alpler (Hazel Abla) *en ciddi? Meric ,aLeN *en agresif? Aramızdan Ayrıldı . *en duygusal? Beşiktaşkmm(ÖzLem) , Herşeyim ( Eda ) *en çalışkan? Mehmet,Hazel Abla,Sahemre *en küçük ? Y.Emre , Ahmet Erkan *en büyük? Varada (Mustafa Abi ) ,Karetta ( İrfan Abi ) , Alpler ( Hazel Abla ) *en online? Sahemre , Gökhan Abi , Mehmet , Akdora , Alpler , *en sanatçı? Forza-Kartal *en becerikli? Herşeyim ( Eda ) , Dygsm ( Duygu ) *en candan? İbrahim Abim ( Akdora ) , ÖlümüneBjk(Sema),Dygsm(Duygu),Çağla,Semra,Küü.. *en fanatik?PascalTekin *en mutlu?Semra & Quuüü *en kibar? Dygsm(Duygu) , Hazel Abla , Eda *en kardeş ? Yaş Farkı Gözönüne Alınmadan Gökhan Abi , Metin , Tekin , İbrahim Abi , Sahemre , Ramesoon ( Ramazan Abi ),Hannibal(Salih),Vahşi_Melek(Ezgi) . *en çılgın? Çağla , Eda *en hırçın? Geçiniz .. *en aktif? Alpler , Mehmet , Akdora , Gökhan , Sahemre , PascalTekin *en sevilen sayılan? Ramesoon(Ramazan Abi) , İrfan Abi , Hazel Abla , Mustafa Abi ( Varada ) *en hızlı ? Sarı Fırtına Metin :) Gecenin Bu Saatinde Yorgun Bir Halde Doldurduğum Bu Listede Eğer Yazmayı Unuttuğum Yazmamı Bekleyen Arkadaşlarım varsa şimdiden Özür Dilerim .. Hakkınızı Helal edin .. BesiktasForum.NET-BesiktasHaber.NET |
en sıcakkanlı => gökhan abi, ibrahim abi, irfan abi, tekin, metin, eda, çağla, ezgi, makbule abla, salih, ahmet, ufuk vs. vs. vs. en ciddi => meriç bey:D en agresif => şuan üye olanlar arasında agresif biri yok bence en duygusal => duygu en çalışkan => antifb bölümüne yaptığı katkılarla eda:D ve güncel konulara dair yazdığı kusursuz yazılarla alpler en küçük ? geçtik en büyük? geçtik en online => murat ve gökhan abi en sanatçı => ramazan abi en becerikli => bekir abi en sinirli => irfan abi :D çoğu konuda haklı olarak.. en candan => tekin en fanatik => forumun tamamı en mutlu => ne mutlu beşiktaşlıyım diyene(: en kibar => duygu en kardeş => tekin ahmet en çılgın => eda ve ezgi en hırçın => oda ezgi:D en aktif => alpler en deli => bilemedim en sevilen sayılan => gökhan abi en hızlı => ramazan abi (= |
*en sıcakkanlı? İbrahim Abim ! , ÖlümüneBjk , Dygsm ,ÇağLa , Semra , Gökhan Abi , Alpler (Hazel Abla) Sahemre Outkast ,tekin *en ciddi? Meric ,aLeN , Ben :p *en agresif? ----- *en duygusal? İBoo abimmm :D Akdoraa *en çalışkan? Bütün yönetici arkadaşlar . Adminler haric : ))) *en küçük ? outkast :D *en büyük? BeşiktasForum.NET *en online? Sahemre , Gökhan Abi , Mehmet , Akdora , Alpler , bir zamanlar bende vardımmm : )) *en sanatçı? *en becerikli? PascalTekin *en candan? İbrahim Abim ( Akdora ) , ÖlümüneBjk(Sema),Dygsm(Duygu),Çağla,Semra,Küü.. , Gökhan ,Sahemre abiler Tekin Hazel abla vs. işte yaa :p *en fanatik?PascalTekin *en mutlu? *en kibar? Dygsm(Duygu) , Hazel Abla , Eda *en kardeş ? Gökhan Abi ,, Tekin , İbrahim Abi ,Sahemre , Semra , Ramesoon ( Ramazan Abi ),Hannibal(Salih),Vahşi_Melek(Ezgi) . Alen ,Meric *en çılgın? , Eda *en hırçın? BENNNN .. *en aktif? Alpler , Akdora , Gökhan , Sahemre , PascalTekin *en sevilen sayılan? Ramesoon(Ramazan Abi) , İrfan Abi , Hazel Abla , Mustafa Abi ( Varada ) Bir zmanlar bende vardım ama unutulmuşuz artık yaaaa :) *en hızlı ? Bekir abi :D |
*en hızlı ? Bekir abi :D :D:D:D |
*en sıcakkanlı?forza_bjk34 akdora asimelek(tuba abla)herşeyim ondokuzmart mehlika alevbobo mezarkabul outkast metin ölümünebjk dygsm(: *en ciddi?irfan abi (: *en agresif?banlandı :D *en duygusal?ben ben ben :D *en çalışkan? mehmet *en küçük ?y.emre *en büyük?BEŞİKTAŞ :D *en online?herşeyim mehmet outkast *en sanatçı? pas :D *en becerikli?tekine katılıyorum konuya göre değişir :D *en sinirli?yoktur heralde :D *en candan?bekir abimm:D(forza_bjk34)akdora asimelek(tuba abla)herşeyim ondokuzmart mehlika alevbobo mezarkabul outkast metin dygsm(: *en fanatik?pascaltekin :D *en mutlu?herkes(: *en kibar?ibrahim abimm akdora(: *en kardeş ?şifo dicem sinir olsun :D *en çılgın?pas :D *en hırçın?vardı o da banned malesef :D *en aktif?en online ile en aktif arasındaki farkı merak ettim doğrusu :D *en deli?ondokuzmart :Dforza_bjk34 :D *en sevilen sayılan?alpler,akdora(: *en hızlı?edoşumm :D(herşeyimm) |
*en sıcakkanlı?ibrahim_edacım_bekir_murat_çağla_emre_m ehmet_tubacım_beşiktaşkımm_yunuzzz_samet *en ciddi?meriç *en agresif?marodonahmet *en duygusal?ben_ibrahim_almi *en çalışkan?murat;)onun gibi çalışanı görmedim *en küçük ?gamzeibrahimtoraman *en büyük?beşiktaşş *en online?murat *en sanatçı?hakan *en becerikli?ibrahim_eda *en sinirli?barışşş;) *en candan?murat_ibrahim_bekir_eda_emre_duygu *en fanatik?ben+herkes *en mutlu?eda:D *en kibar?bütün dişi kartallar:D *en kardeş ?edacım_beşiktaşkım_ *en çılgın?edaaaa:D *en hırçın?cvp yok *en aktif?murat *en deli?ben:D *en sevilen sayılan?ibrahim_hazel ablam_ *en hızlı?bekirr:D |
neden herkes en hızlı ya beni yazıyo:D |
öylesinde ondan:D:D+bütün arkadaşlarıma teşekkürler;)sizleri seviyorum:) |
bnde çok teşekkür edeRimm (: |
ßeni tanıyan herkes enLerin hepsine uyduğumun Farkında,yazmı$Lar :D tekincim umarım korkup yazmamışındır :p :D:D neesee teşekkürLerrr teşekkürLeeer bende sizLeri sewiorum canLarım.. şüphesiz ßensiz bi Forum düşünüLemez :p :D:D |
ben bu kadar duygusal mıydım yahu :D:D |
en sıcakkanlı özy'm yunuvs,çağla,alev, eda, memo, arda,ufuk, abilerim ve ablalarım:D vs.. en ciddi => meriç abi... en agresif => ımm yok herıld yah:/ en duygusal => seyyah:D en çalışkan => edacım:D en küçük ? junior alpler(: en büyük? hazel aßlam(: en online => walla ben fazla online olmadğım için grmüorum pek ama grdüüm kadarıyla tekin hep burda:D en sanatçı => hakan abi(: en becerikli =>ne biliim:/ en sinirli => cıks no answer:D. en candan => özlem hazel ablam alev eda çağla memo muro esgii vs.. en fanatik => hepimisss:D en mutlu =>forum yeteri kadar pozitif olduu için mutsuz olan birilerini gremiorum:/ en kibar => almi... en kardeş => ynus ve özlem.. en çılgın => eda ve ezgi en hırçın => ezgi en aktif => eda en deli =>its meee:D en sevilen sayılan => gökhan abi'm aklıma gelmeyen herkesten özr dilerim zira hepiizi çooooookkkk seviorum:D |
Alıntı:
korkudan yazmam ısmını ezgı ayıpsınn :D:D::D harbısın ne kdar asabı olsanda cokk ıyısınn |
Alıntı:
ayrıca ßeni hrçına yazmanz iLqinç.. ne kdr sakin ßi insanım.. :D:D |
*en sıcakkanlı? ibrahim abiiiiiimm..hazel ablam...MetiN...Mehmet..psimistt((çok özledim :())...pıncırım((burockfun))..diye gidiyo :D *en ciddi? saygı değer meriç abim *en agresif? ???? *en duygusal? benmişim :D *en çalışkan? modlarımız *en küçük ? ???? *en büyük? BEşiktaŞ :D *en online? ben olmadığım kesin :D *en sanatçı? ibrahim abim tabiki de *en becerikli? *en sinirli? *en candan? ufff çok *en fanatik? fanatik olmasalar binlerce kişinin burda ne işi var ;) *en mutlu? *en kibar? veysel vardı zamanında metin akdora bekir abi çok daha ya.. *en kardeş ? tabi ki de ibrahim abim ve böcüğüm((psimist)) *en çılgın? eda *en hırçın? vahşi_melek *en aktif? mehmet zannımca :D *en deli? ben:D *en sevilen sayılan? hazel ablam *en hızlı? uzun zamandır online değildim o nedenle eskiden kalma olabilirim biraz :D:D:D |
ßen cidden o kdr hırçın mıyım yahu :D |
İşte 2009 Yılının EN'leri - Sonuçları ; *EN Sıcakkanlı > Alpler (11 Oy) , Akdora (11 Oy) , Gökhan (9 Oy) *EN Ciddi > Meric (12 Oy) , aLeN (7 Oy) , Karetta2002 (5 Oy) *EN Agresif > _Blackseagless_ (5 Oy) , Ferres (2 Oy) , Delgad01 (1 Oy) *EN Duygusal > Seyyah (7 Oy) , ÖLÜMÜNEBJK (3 Oy) , Akdora (3 Oy) *EN Çalışkan > Mehmet (6 Oy) , OutKast (5 Oy) , Alpler (4 Oy) *EN Küçük > Y.Emre (7 Oy) , Junior_Alpler (5 Oy) *EN Büyük > Karetta2002 (7 Oy) , BEŞİKTAŞ (5 Oy) , Alpler (2 Oy) *EN Online > OutKast (9 Oy) , Gökhan (5 Oy) , Mehmet (5 Oy) *EN Sanatçı > RamesooN (5 Oy) , Akdora (2 Oy) *EN Becerikli > Efsane48 (2 Oy) , Akdora (2 Oy) *EN Sinirli > Ferres (2 Oy) *EN Candan > HERKES *EN Fanatik > HERKES *EN Mutlu > Semra&Daniel_clark (4 oy) *EN Kibar > Dygsm (3 Oy) , Sûkut (3 Oy) , Alpler (3 Oy) *EN Kardeş > Akdora (5 Oy) , Maradonahmet (3 Oy) , Mehmet (2 Oy) *EN Çılgın > Herşeyim (7 Oy) ,Vah$!_meLek (2 Oy) *EN Hırçın > Pascaltekin (3 Oy) , Vah$i_meLek (3 Oy) , Ferres (2 Oy) *EN Deli > Herşeyim (2 Oy) *EN Sevilen Sayılan > Alpler (11 Oy) , Karetta2002 (7 Oy) , Akdora (3 Oy) *EN Hızlı > RamesooN (5 Oy) , Forza_Bjk34 (2 Oy) Forum EN'leri Bu Şekildedir , Oy'larınız İçin Teşekkürler.. |
hırcınlıkta ezgı ıle lıderızzzz... ne kadar hırcınmısım :D:D |
Alıntı:
haha :D:D:D |
herkese yapmış olduğu değerlendirmeler için teşekkür ederim.. |
Türkiye`de Saat: 01:11 . |