![]() |
Son Dakika Haberi...Toplu Taşımada Bir Kızı Nasıl Tavlarsınız?.... Türkiye'de insanların hayatlarının yarısı yollarda ve toplu taşıma araçları içinde geçiyor. Aşkı işte ve özel hayatında bulamayanlara özel tüyolar vereceğiz. Meşgul adamlar olarak okul veya iş yüzünden enerjimiz gün sonunda sıfıra inmiş oluyor. Bazen dışarıya çıkıp gece kulübünde veya barlarda kadınlarla tanışamıyoruz. Ama kabul edelim: Güzel kadın heryerde ve gerçek bir oyuncu onlarla heryerde tanışabilir – toplu taşıma araçlarında bile. Bir tren veya otobüs yolculuğu bile keyif veren bir deneyim olabilir. İpuçlarıyla dolu bu listemizde bir sonraki toplu taşıma yolculuğunuz belki de yeni bir birlikteliğin başlangıcı olabilir. Ancak bu ipuçları sadece toplu taşıma araçlarında uygulanabilir. Otobüs ve trenlerde oyunlarınızda bazı sınırlamalar olabilir – açıklanmıştır. Pozitif bir şekilde kendinizi tanıtın Saygılı bir insan değilseniz, kesinlikle başlamanızın tam zamanı. Varlığınızı pozitif bir şekilde herkese hissettirin, o da dahil. Bunu; yanınızdaki hanıma yer vererek veya merdivenlerden bebek arabasını çıkartmaya çalışan bir anneye yardım ederek. Bunları yaparsanız o sizi sadece tatlı olarak görmez aynı zamanda bir beyefendi gibi görür. Gülümseyin Dale Carnegie, Nasıl Arkadaş Kazanırsınız ve Nasıl İnsanları Etkilersiniz kitabının yazarı, yapılması gereken 6 altın kuraldan biri gülümsemek demişti. Basitliği ve doğallığına rağmen dünyada birçok şeyi değiştirebilir. İnanılmaz derecede bulaşıcı olabilir bu yüzden en iyi gülümsemenizi ona yaklaşırken takının ve büyük ihtimalle onun da size gülümsemesini izleyin. Onunla konuşun Toplu taşıma araçlarında yanınızdaki ile konuşmak neredeyse bir zorunluluktur. Çok beklerseniz hareketini hesaplamaya çalışan bir sapık gibi görünürsünüz. Genelde toplu taşımada kullanılabilecek 3 tip başlangıç cümlesi vardır: durumsal düşünceler (“Bu otobüsün saatinde geldiğini ilk defa görüyorum"), belli iltifatlar (“Güzel çanta – nereden aldın?”) ve cesur ve ani. :knuddel: Numarasını alın ve inin Kadınlarla toplu taşımada tanışmanın kötü yanlarından biri de budur; onun yanında daha fazla durmamak için kendi durağınızdan önce inmeniz gerekebilir. Onunla ortak bir noktanız olduğunu bulduktan sonra, cep telefonunuzu çıkartın ve numarasını alın. Yeni başlayanlar için, böyle bir cümle söyleyebilirsiniz “Bir sonraki durakta inmek zorundayım ama sohbetin çok eğlenceli. Bu yüzden numaranı yaz ve belki daha sonra tekrar görüşürüz.” :knuddel: |
maca gelebılrsem pazar gunu deneyecegım bu taktıgı ne olsa yolum uzun :D:D:D |
bu ne ya gül otobüs ilk defa zamanında geldi de ve numrasını al :D ben bunu otobüste yapsam herhalde kafamda çanta parçalarlar :D:D Metrobüste yapsam kabalıkta oluyor linç ederler :D çok sakıncalı :D |
Alıntı:
|
böLe oLmaz tekin bu iş =)) |
Alıntı:
|
emre sana sonuna kadar katılıyorum:D çanta yemekle kalsa iyi birde arkasından kızı susturmak için uğraş:D |
o kız hayatta susmaz :D:D bide bu şekiLde numarasını weren bi kız warsa ya hiç erkek görmemiş yada daha aynanın icadından haberi oLmayan kızdır o :D nası oLcak biLmem orasını ama bu şekiLde oLmaz onu biLiyorum :D |
nasıl olacak o zaman taktik verde bilelim:D |
Alıntı:
|
önceLikLe her önüne geLene abLa demekten wazgeç :D sorada üstadLarımıza danışaLım beraber taktik yok bnde acık oynuyorum ben :D:D |
ben herkese abla demıyorum kı zatennn :DD::D:D taktık ver sosyal msj verme |
hazır oLun o zmn geLio . otobüste nası oLur biLmiorum ama :D “Bu otobüsün saatinde geldiğini ilk defa görüyorum. gibi basit,kaiLe aLınmıycak bi cümLe diiLde inanıLmaz güzeL bi koku geLİo sizemi ait gibi tersLenme oLasıLıgı oLmayan bi cümLeyLe giriş yapıLabiLir meseLa :D:D hahaha egLendim . yeter bu kadar dahada bişe demem :D |
gızem senden bıze hayır gelmezzzz....senı bu kadroya almıyoruz baska alternatıflare soralımmm:D:D:D sen paslanmıssınn cakma adrıana lıma:D:D:D |
hepsinde demiyorum ama bazilerinde kiz güzel olursa ve sana bakarsa ve sende orali olmazsan kizi hic takmamis gibi davranirsan kiz kafayi yer ve bazen kendisi diyaloga girmeye calisir benim basima birkac kez gelmisti bilmiyom türkiyedede olurmu.. |
hahahaha tekin seni bogarım :D:D ama arkadaşin dedigi dorudur bnmde şahit oLmuşLugum war :D |
:smokin: Alıntı:
yalan mı gızemmm:D:D pardon cakma lıma:D:D:D :smokin::rofl: |
25 estetik ameLiyatı yetmez o oLabiLmem için bnm :D:D ewde kaLmak diye bişe yoktur tekin kariyer yapmayı seçmiş oLmak diye bişe wardr :D:D otobüste ne işin war ya cık insan içine oturma internet başinda iLLa bişe ooLsun istiyosan . kapama kendini odaLara :D |
karıyer bız karıyer yapmaya calısıyoruzda ne oluyor gec bu ayakları gızemmm ozune donnn bosver cakma lımayııı:D:D:D:D dısarda ınsan kalmamıs kıı :D:D |
bence toplu taşıma da kız falan tavlanmaz olamaz öyle birşey eğer girişimde bulunursanızda herşeye hazırlıklı olun:D:D |
Alıntı:
|
yetişirim ben öyle:p:D |
ben gokhan abı ve emre abının ogrencısıyımm bnle laf yarısına gıremezsınız :D:D bızım cakma lımayla cakma hulya avsarla ısımız olmazzz... kendınızı gelıstırınde gelınn:D:D:D |
biz doğruları söylüyoruz ama:D |
sen git emre abin gELsin tekin :D:D |
Alıntı:
|
puhahahaha hiç güLcegim yoktu güzeL espri . kaçan fenerLi oLsun tekin :D ama bişe söLiimmi sana otobüste oLmaz o iş :D |
:D:D:D:D otobus olmasa metrobus oda olmasa marmaray oda olmasa tranwayyy:D:D enınde sonunda olacak hem sen bılım adamlarında daha iii mı bılıyorsunn:D |
biLim adamLarından rica ediyorum bi manyaksawar icat etsinLEr artık :D:D:D |
bişeylerden muhabbet edecek bi laf atılabilir ortaya ama tatlı muhabbet olacak tabi kızın huyuna suyuna gideceksin hıc bı kızın terslemiyecegi bi tavır yani orasıda bize yani erkeklere kalmıs muhabbeti kurdunmu zaten gerisi tamamdır :D |
mynettede okudum bu haberi boyle tavlanmıcağı kesin :D yani kişiden kişiye değişir sağol yinede :) |
Otobüste tavlanacak kızdan hayır gelmez işin esasında biraz sürünmek iyidir ... |
Alıntı:
|
tavlamam işim olmaz :) |
Bunlar İşe yaramıyor :D |
kızzz tavlamak o kadar kolay değil yaw:D:D |
Türkiye`de Saat: 14:52 . |