![]() |
Başkanımız değilsin demirören !!! Efkarım sarmış dört bir yanımı Unutur olmuşum eski anıları Atarken bu kalp siyah ve beyazınla Nerden musallat oldun kirlettin beşiktaşımızı Onur bilirdik tarihimizi Olamazdı bu aşkın tarifi Durcak olsa da hayat varsın önemli değil dedik Çekip gideceğini düşünmek bile bize yeterdi… Şimdi sen tahtında padişahçılık yap Yediğin sözlerinle taraftara oyna Yetmedi yetmez diyenlere inat Bize başkan olamazsın Demirören… AkDoRa 01.02.2010 – 00.15 |
allah bildiği gibi yapsın seni y.d:mad: istenmediğin yerde nasıl durabiliyosun:( |
Biz istemesekte , Sevmesekte. Başkan be abi. |
Böyle olmasından korkuyordum...:( Çok üzgünüm ya...Çok güzel yazmışsın İbrahim,sağolasın.Hepimiz aynı ruh hali içerisindeyiz.:( |
Tabiri Caizse İçim YANIYOR ! 3 Yıl Daha Nasıl Katlanıcaz . |
Sanki sevdiğim birşeyi kaybetmiş gibi hissediyorum yemin ederim ki.. Sinirimden ben ben olmaktan çıktım resmen :( |
İstesem de istemesemde başkanım. Beşiktaşlıyız biz ne yapalım... |
Demiroren kongrenin baskanidir.Taraftarin baskani yoktur.Ama bu canavari biz yarattik.Sebaya burun kivirip,Bilgiliyi gonderip Demiroren zihniyetini yaratan ve isin bu raddeye gelmesini saglayan bizleriz. |
acı ama gerçek neyazıkki 3 yıl daha katlanıcaz herkese inat kenetlenme zamanı herkes görsün BÜYÜK TARAFTARI.......... |
Alıntı:
arkadasim seni tebrik ediyorum,gercekten cok dogru yazmissin |
Türkiye`de Saat: 11:33 . |