![]() |
kenetlenmeliyiz, mecburen ona katlanmaliyiz. yönetimde güvendigim isimler var,tek tesellim budur... bekleyelim görelim arkadaslar |
şu işe bak ya aylarca seçimi bekledik ama sonuç yine hüsran.... offf uyku tutmadı, bu saatte klavyeye sarıldım. |
Alıntı:
|
Beşiktaş taraftarı herzaman büyüktür böyle bir duruma ses çıkarmamak büyüklük falan değil uçuruma gözü kapalı girmektir. Herkesin kendi fikridir ama benim değer verdiğim şeye zarar veren bir insan benim başkanım olamaz. |
yd ıı bır besıktaslıdr ama olustrdugu kadrolarda cok yanlıslık yapmıstır ıns yenı olusturdugu yonetım kurulu besıktası en ıyı mevkılere getırır... benım ıcın besıktasın baskanı benım baskanımdır sevmesedem saygı gosterecegım (bızım denızlı macında bıtmıstır) yapacak bısey yokk bundan sonra takımımıza sahıp cıkıp tasıyabılıdgımız kadar tasımaktır. bundan sonra yeter vya baska slgonlar sacmalıktır.. besıktasımıza hayırlı olsunnn |
bizmi körüz yoksa bu kongre üyeleri herşeyi çok iyi biliyor herkez sallayıyo ama nasıl oluyoda bu adam yine başkan seçiiliyo biri bana anlatsın Allah belanı versin yine kim bilir neler yaptında o koltukta oturuyosun!!! |
OFF!! |
insanda onur olacak oolmazsa böyle olur... |
Türkiye`de Saat: 20:51 . |