![]() |
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Cocuk Bayramı |
Hepimizi Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun:) Bayraklarımızı asalım;) |
Öncelikle Bu Forumdaki Saygı Değer Arkadaşlarımın Sonrada Tüm TÜRK Halkının ; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı En İçten Dileklerimle Kutlarım ! Yarın Şenlikleri İzlemek İçin Sabırsızlanıyorum Bu Sıkıntılı Günlerde Çocuklarımızın Sevinç Dolu Çığlıkları İle Neşe Saçan Gülüşlerini Görünce Bende Mutlu Oluyorum . Tekrardan İyi Bayramlar . ' Murat Uruçay ' |
Öncelikle kardeşlerimizin ve sonrada Türk Milletimizin Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutlarım.. |
Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.. |
Hangi tarihte doğarsak doğalım, içimizde her zaman yaşayan bir çocuk var. Bu duyguyu ve heyecanı her zaman yaşayabilme özgürlüğünü bize sağlayan kahramanım Mustafa KEMAL ATATÜRK'e sonsuz saygılarımı sunarak, bayramımızı kutlamak isteriz "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" sonsuza dek... |
Geleceğin doktorları,mühendisleri,öğretmenleri ve bizlerin hepimizin Ulusal egemenlik ve çocuk bayramı kutlu olsun..Hiçbirşey çocuklar kadar saf,temiz ve güzel olamaz..Kutlu olsun bayramımız !.. |
bu güzel günü Türk cocuklarına ve bütün dünya cocuklarına armağan eden Ulu önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK'teşekkür ederek saygıyla önünde eğiliyorum...herkesin Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun...:) |
Türkiye`de Saat: 15:10 . |