![]() |
Babalar Günü Kutlu olsun . . . Beşiktaş Camiasının , Besiktasforum.Net ' in ve tüm babaların Babalar günü Kutlu olsun . . . En kötü gün bu günse bu günde BEŞİKTAŞ ulan .... |
Tüm Forumdaki Arkadaşlarımın Babalarının Babalar Gününü Kutlarım . İrfan Baba'yıda Unutmamak Lazım Babalar Günün Kutlu Olsun İrfan Baba .. İçlerinde Vefat Edenlerde Olabilir Onlarada Allahtan Rahmet Diliyorum Nur İçinde Yatsınlar . Bende Babamı 6 Sene Önce Kaybettim Ama Hep Kalbimde BABAM Babalar Günün Kutlu Olsun . :( |
Başın sağolsun abicm.İnşallah o orada mutludur.Öncelikle Canım babam seni çokk seviyorum ve ilk öncelikle senin babalar gününü kutluyorum.Sonra tüm forum arkadaşlarımın babalar gününü kutluyorum.Forumun babası İrfan abiminde babalar gününü kutluyorum(: |
Allah Rahmet Eylesin Murat. Babanında Babalar Günü Kutlu Olsun. |
Alıntı:
Alıntı:
|
Başın sağolsun QutKast aynı acıyı yani ona benzer acıyı bende yaşadım ve yaşıyorum Annemi kaybettim bende . Tüm Babaların Babalar Gününü en içten dileklerimle kutlarım ve hepsinin ellerinden öperim.. Baba Kartal 'ın da Babalar Günü kutlu olsun . |
Alıntı:
Babanın Babalar Gününü Kutlarım Selamlar . |
Başın sağolsun Murat senin acını en iyi ben anlarım bende babamı 1992 de trafik kazasında kaybettim |
Alıntı:
|
Allah razı olsun kardeşim |
Eğer bir kızsan babanla ilgili bilmen gereken en önemli şey sadece: Baban en çirkin olduğun anlarda,suratn sivlcelerle dolduğnda,kilo aldığında.. Tümünde seni hala beğenen,hala hiç karşılıksız seven tek erkektir. o,büyüsü asla bozulmayacak ve uzaklarda bile olsa kahramanlıklarını asla unutmayacağın tek kişdir. Bazen kızsanda laf söyletmeyeceklerin listesinde ilk sıradakilerdendir. Birtek o ilk gerçek üstad,ilk gerçek sevgilidir.... |
Tüm babaların babalar günü kutlu olsun :) Konu için teşekkürler |
Türkiye`de Saat: 23:33 . |