![]() |
Vantilator donuyor, bilmem kaç kül yıldızlı bir otelin kullerini savuruyor dort bir yanina. Agir havada, sanki bo$lugu elleriyle tutan bir fanusta hic durmamacasina. anlamsizliklarin paragrafinda susuyor yazi, kana kana iciyor labirentlerini sessizce... Temennim bu katliama katılmış, destek vermiş herkesin, şu çok istedikleri, uğruna kurbanlar kestikleri, insan yaktıkları şeriat kanunları "37 kişiyi öldürmek" suçuna ne tip bir ceza öngörüyorsa o şekilde cezalandırılmasıdır. diri diri yakmaksa yakmak,kol kesmekse kol kesmek, idamsa idam,recmse recm..., Müslüman olduğunu iddia eden, ama müslüman olmak için önce insan olmanın gerektiğini unutmuş insan demeye bile dilimin varmadığı topluluk LANET OLSUN SİZE KINIYORUM SİZİ.............. |
Abi yanlış anlamanı istemem. Orda insanlar can verdi. Bunu yapanlar suçlu fakat olay bence bu kadar basit değil. |
Güneşin ak yüzüne bir duman çöktü Bir türkü çığlıkla ateşe düştü Kuytu bir köşede bir çiçek küstü Döktü yaprağını boynunu büktü Şu Sivas’ın elinde sazım çalınmaz Güllerim yandı yüreğim dayanmaz Kararmış yüreğin hiç ışığı olmaz Bilmez misin ki türküler yanmaz Günü gelir sanma hesap sorulmaz Dayanır kapına pir sultan ölmez Şu Sivas’ın elinde sazım çalınmaz Güllerim yandı yüreğim dayanmaz |
Sen güneşin ozanlarını durdurabilir misin sandın? Rüzgarın şarkısını susturabilir misin sandın? Korkmuyorum şiddetinden, ateş tutan ellerinden Ürkmüyorum nefretinden ve karanlık nefesinden Boyun eğmem asla sana yaksan bile bedenimi Ben doğarım küllerimden Gücün varsa durdur beni - DURDURUN BİZİ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
bütün görüşlerin beraberce birbirlerine saygı duyarak bu ülkede yaşamayı öğrendikleri gün Türk halkının zafer günü olucaktır.. |
bir daha yaşanmasın .. |
kara bi gün evet birdaha yaşanmasın asla... |
murat gündüz:( |
Yanıyor yürekler yanıyor, Sivasın eteğinde canlar yanıyor, Nefret yüklü tohumlar ölüm saçıyor Yanıyor ciğerim ciğerim yanıyor, 2 Temmuz akşamında madımakta 37 Can yanıyor... |
Yobazların, kendini müslüman sayanların ve cahillerin ortaya çıkarttığı kara bir leke. Umarım yaşanmaz bir daha |
Türkiye`de Saat: 03:46 . |