![]() |
Türk kadınının uzak durması gerekenler... 1. Karbonhidrat ve nişasta 2.İnce çorapla burnu açık ayakkabı giyme dehşeti :):) 3.Sakız 4.bihter yüzükleri, bihter etekleri vs. 5.Orda burda yenen alakasız salata 6.Cafe wc'sinde,yolda,araba kullanırken,aynada, vs abuk subuk yerlerde fotograf cekmek. Not : Bunlar çoğaltılabilir :D:D (Alıntıdır) |
veee alışveriş yapmaktann :D:D |
1-her ne kadar yiyorum kilo almıyorum kompleksi olsa da kadınlarda gram aldıklarında evde olağanüstü hal ilan edilir... 2-vehamet eziyet:D 3-çakkıdı çakkıdı çiğnediklerinde Allah belalarını....tübe tübe:D 4-yorumsuz:D:D 5-ot olayına ben de karşıyım:D 6-rahatsızlık belirtisi:D not.aksi namümkündür. eyvallah:D |
4.bihter yüzükleri, bihter etekleri vs. VE ayakkabıları :D |
Alıntı:
1.Muhteşem ikili 2.Ben 3.Diş etleri için çok faydalı 4.Tarzım değil 5.Her türlü ot yenir,forza ot 6.Fotoğraf çekmek evet,çekilmek hayır 7.Türk erkekleri :D:D:D(şaka ha,sakın atlamayın hemen cevap yazmak için) Mazlum başka işin yok mu senin?:D:D:D |
Peki Türk erkekleri neden uzak durmalılar,bununla ilgili de konu bekliyoruz.:D black_eagles34 çok doğru tespit...:D |
Alıntı:
Hmm.:flute:Düşünüyorumda kusur bulamıyorum ablacım :D:D Sence ne olabilir :D:D |
kusursuzuz :D:D |
aaa ablacım bizim erkeklerın hıc kusru yoktur bilmiomusun :D kendılerı göbek yapınca türk kası olur bayan göbek yapınca ıyk öyk moduna geçerler :D:D günümz erkekleride ot yiyo bi kere :D layt cola yıda unutmayalım :D:D |
genelleme yapmıyalım şimdi içen var içmeye var :D:D |
Türkiye`de Saat: 20:51 . |