![]() |
Peygambere Vahİy Gelİrken Herkesİn Okumasi Lazim ArkadaŞlar Bu Bİr Kİtapta Yaziyordu Peygamberİmİzİn Hayatini Anlatan Bİr Kİtapta: Peygamberİmİze Vahİy Gelİrken Cebraİl'e Soruyor: Allah'in ElÇİsİ Sana Bu Vahİylerİ Kİmler Verİyor Dİyor. Cebraİl Dİyor Kİ: 'bana Vahİy Bİr Perdenİn Arkasindan SÖylenİyor Bende Sana SÖylÜyorum. Dİyor. Hz.muhammed Perdenİn Arkasinda HİÇ Bakmadin Mi Dİye Soruyor Cebraİl Hayir Oraya Bakmam Yasak Dİyor. Hz.muhammed Dİyor Kİ Sen Bİr Daha Vahİy Gelİrken Perdeyİ AÇip Bak Dİyor Cebraİl Nasil Dİyor Benİm Öyle Bİr Yetkİm Yok Dİyor. Hz.muhammed Bİr Şey Olmaz Olursa Benİm Adimi Verİrsİn Dİyor Cebraİl Kabul Edİyor Ve Bİr Daha Vahİy Gelİrken Perdenİn Arkasina Bakiyor Ve Vahİy'İ Hz.muhammed Yollayan KİŞİnİn Hz.muhammed OlduĞunu GÖrÜnce ŞaŞiriyor O Perdenİn Arkasinda Hz.muhammed VarmiŞ Yanİ Hz.muhammed'e Gelen Vahİy Kendİsİ GÖnderİyor Gİbİ GÖzÜkÜyor Ve Cebraİl Hz.muhammed(s.a.v) Bunu SÖylÜyor Tabİ Peygamberİmİzde Bu Olaya ŞaŞiriyor. Benİm PaylaŞmak İstedİĞİm Yollayan KİŞİnİnde Hz.muhammed OlduĞunu Belİrtmektİ Allah'in İŞİne KariŞilmaz Ne Kadar DoĞru Bİlmem Ama Benİ Çok Etkİledİ. İnsanlari BİlİmÇlerdİysem Ne Mutlu Bana. |
ilginç |
enteresan |
garip :D( dilimizi nereye çeksen gidiyo ) |
gerçekten çok ilginç |
Kaynağıda yazarsan sevinirim. Bana çok inandırıcı gelmedi açıkçası. |
bence saçma ve uydurma.. |
çok saçma,uydurma bişi... İnanmam... |
hoş, ilginç... |
Peygamberİmİze Vahİy Gelİrken Cebraİl'e Soruyor: Allah'in ElÇİsİ Sana Bu Vahİylerİ Kİmler Verİyor Dİyor. Çok detaya girmek istemiyorum, sadece kimler diye bir kelime kullanabilir mi peygamberimiz sizce??İslamiyet tek Allah' a inanan bir dindir. Burda her ne olursa olsun sonuçta Allah belirtiliyor, kimler diye çoğulluk belirten bir kelime kullanılmaz. Detaylara dikkat etmek lazım. |
sen de haklısın zeynep... |
Yalan ya böyle saçmalıklarla milletin kafasını bulandırıyorlar.. .Böyle kitapları okumamak gerekir:) |
Alıntı:
|
alla alla, |
yaw inanmadım desem yeridir.. |
Alıntı:
|
o kitabın yazarı konuyu saptırmış we yanlış anlatmış. sewgili peygamberimiz cebraille miraça yükseldiği zaman ALLAH IN huzuruna çıkmak için cebraill ona eşlik ediyordu.lakin bir yerden sonra cebrail ona eşlik edemeyeceğini,burdan sonrasının ona yasak olduğunu we sadece kendisinin dewam etmesi gerektiğini söyledi.we peygamber efendimiz ordan sonrasını dewam edip rabbimizle konuştu.bugün miraç kandili olarak kutsal bulup kutladığımız gün o gündür arkadaşlar.böyle şeyler insanın aklını bulandırmaktan öteye gidemez. saygılar |
Bunlar inandırıcı şeyler değil vahiyler direkt yüce ALLAH (c.c.) tarafından cebrail(a.s.) aracılığla peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV)'me iletilmiştir. kafa bulandıracak şeylere inanmayın kim bu zamana kadar böyle bir şeyden bahsetti veya kitabımız Kuranı-ı Kerim'de ne yazıyor okuyun en doğru bilgileri oradan öğrenebilirsiniz |
Türkiye`de Saat: 08:29 . |