![]() |
Alıntı:
Arkadaşlar forumda nerde imla hatası var onu uyaralım bunu yapacak en iyi taraftarda bizler oluruz diye düşünüyorum..Lütfen çok önemli bir konu sokaklarımızda ki heryer İngilizce tabelalar dolu ben bunu görünce diyiyorum kendi kendime nerde yaşıyoruz diye..!Lütfen duyarlı olalım renkdaşlar. |
Alıntı:
|
Alıntı:
o zaman ilk uyarıyı sana yapıyım nickinde ki mehhmet değil mehmet olmalı |
Alıntı:
:) açıklamasını yapayım ozaman sana ben diğer tüm Beşiktaş sitelerinde nickim Mehmet1903 burda daha önceden alındığı için ondan 2 hh koydum :) sağol uyardığın için ;) |
Alıntı:
önemli değil.. Türkçemiz için sonuçta:) |
Ülkesini, yüksek istiklalini korumasını bilen Türk milleti, dilini de yabancı diller boyunduruğundan kurtarmalıdır. Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türk dili, dillerin en zenginlerindendir. |
valla kardeş gerçekten çok güzel biyere deyindinnn allah razı olsun türkçemiz gerçekten gün geçtikçe bitiyo buna gerçekten bir dur dememiz lazım :( |
bazı üyelerin mutlaka bu bölümü okuması lazım. tıııın tınnnn tıııııııınnnnnnnn |
ewet yaa çok doğru. Örneğin neden yabancı kelime kullanıyosunuz Kullanıcı adınızda. tükçe kelime kalmadımı sanki. :questionmark: :questionmark: :mad: |
Alıntı:
kalmadımı değil kalmadı mı? |
Türkiye`de Saat: 10:23 . |