![]() |
BJK Tv'deki Muzik ARKADAŞLAR YA BEŞİKTAŞ TVSİNDE BİR YABANCI MÜZİK ÇIKYOR ÇOK TATLI BİR SES TONU VAR O MÜZİKTE YEE GİBİ BİŞEY İŞTE İZLİYENLERİN AKLINA GELİR UMARIM BANA O MÜZİK LAZIM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM |
evet birde şampiyonlar ligi için yapmışlar ortada video şarkıda var banada o şarkıyı söylerseniz süper olur ayrıca şarkı metal rock türü... |
Alıntı:
|
ya arkadaşlar benim demek istediğim o müzikler değil benim dediğim reklamlarda çıkyor hani bir beyaz ekranda kırmızı renkte onlarca beşiktaş yazısı varya işye o reklamda çıkıyor genelde((ay ay)) diye bişey işte valla bu miziği bulun dilediğiniz kadar rep benden |
arkadaşlar daha yeni forma tanıtımından önce verdikleri klipteki şarkının ismini bilmiyorum..bilen varmı bi yerinde amor amor diyor sanki |
bende bilmiyorum ya bilen varsa söylesin=) |
evt ispanyolca o şarkıda amor amor diyo beyaz çerçeve ile süslenmiş golleri ve önemli oyuncuları gösteriyo yeni oyuncuları o şarkıyı bilen varsa bende replerim |
gipsy kings-amorre... |
alakası yok o şarkı değil |
Gypsy King - The Best Of The Gipsy Kings - Trista Pena şarkı budur.... |
eed Gypsy King - The Best Of The Gipsy Kings - Trista Pena ben buldum manyak sarkı |
bjk tv nin eski reklam müziği vardı.arkadaş onu sormuş.ay ay ay diyordu.futbolcular biz bjk tv deyiz korsan ürün almayın falan diyordu klibinde.o şarkıyı bilen varmı? buldum Desperado (Ay ay mi amor) nuş şarkının adı. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 20:11 . |