![]() |
Anlamını Yitiremem Daha ilk günden belliydi seveceğim Bakmasaydın öyle güzelce Yaralı yüreklerdir yurdum Ne yapayım? Yaranı açmasaydın o gece... Kendimi gördüm sende... En az Benim kadar düğümdün. Çözemedim.. çözseydim, Bu kadar bağlanmazdım belki de... İmkansıza yeltenir hep yüreğim Kolaya kapalıdır yollarım Gidemem! Ben zor severim... Zor olanı severim... Varsın ulaşmak olmasın Gelemem anlık öpüşlere Gecelik dudaklara değemem... Özlem oldun girdin gönlüme Anlamını bir anda yitiremem....... Çok iyi... |
tşkler. |
bu forumdaki herkes intihara meraklı galiba...:D |
aynen abi :D |
valla ikgi alanımdır bu konu:D |
geçenlerde de geçmişti bir konuda bunun bahsi, kendinizi kötü hissediyorsanız metale sarılın:Dsizi kurtaracak tek yol budur:Dhead-bang'le beraber kafanızın içindekileri tüm düşünceleri alır...:D |
valla ben ümitsiz vak'a olduğum için head-bang kurtarmaz beni |
denemeden bilemezsin, sen hiç children of bodom'un are you dead yet şarkısında baştan sona head-bang yaptın mı?..:D dene eğer şarkının sonunda hala hayattaysan dertlerin bitmiş demektir...:D hasan anlar bu işlerden...:D |
nothing else matters,unforgiven...dinledim bu hale geldim bidaha bu tür müziğin yanından geçmem,ters tepti |
iyi de metallica'nın bu şarkılarını dinlemek için metalci olmak gerkmiyor:Dbunlar birer balad, ben gerçek metalden bahsediyorum, deli gibi:D |
Türkiye`de Saat: 14:09 . |