![]() |
yav anladımda,neyse siz şu şiire bakın ya Anne bağışla! Ben beceremedim... Ayak uyduramadım bu hayata Gülen yüzümü bir dilenciye ver Ben de senden dileniyorum Tadı kalmışken ağzımda öptüğüm gamzelerin İzin ver anne, bu gece öleyim... intihar edesim yoksa ederim ben bu dizelerin üstüne |
Zamanında çizmiştim resmini cama, Ama şimdi ismin dilimden, Resmin pencereden siliniyor..... teşekelr canım hepsi ayrı bi hoş ama burası tam benlik yaa |
gençlikin hali kötü valla :) |
Kendimi gördüm sende... En az Benim kadar düğümdün. Çözemedim.. çözseydim, Bu kadar bağlanmazdım belki de... puuuff:( |
|
korkun benden,online intihar edicem |
ellerine sağlık hepsi birbirinden güzel ama en baştaki daha güzell |
oNLİNe intihar :) bu guzeldi |
evet ölümüm güsel olsun hayat sıradan bari ölümüm değişik olsun di mi güsel fikir |
geri sayim sen dogdugunda basladi eger, ( 9 ) canli bile olsan en fazla, ( 8 ) kez kacabilirdin olumden Bilki, ( 7 ) diyara sultan dahi olsan yerin, ( 6 ) mekan olacak sana En fazla, ( 5 ) metre kumas goturebilirsin, ( 4 ) acsanda gozlerini Kapatacaksin, ( 3 ) gunluk bu fani dunyada Azraille, ( 2 ) kat olup yalvarsanda nafile ecel geldiginde, ( 1 ) gun oleceksin.. |
Türkiye`de Saat: 04:02 . |