![]() |
Seni Seviyorum!! "kutsal cümle hakkında ne düşünüyorsun" |
Bu cümlenin asla yetmeyeceğini düşünüyorum:) |
aslında pek bi kutsallığı kalmadı şimdi herkes birbirine duygusuzca söyleye biliyo hıhh:( |
yeri ve zamanı geldiğinde cok degerli bir cumle ama HAK EDENEE!!!Uzgunumm...:( |
Ne kutsalı yaws töbe töbe kalbime gömerim. |
kimseye söleyipte taviz vermeye değmiyeceğini hatırlatıyr bana |
Bu sözü en son bana 7 yaşındayken kız arkadaşım söölemişti.. |
evet yer ve zaman çok önemli ama hak edene tabii ki |
çoğu kişi için bi anlam ifade etmiyor ama sevgiyi bilenle için çok şey anlam ifade ediyor onlarda çok az ne yazıkki.bu cumleyi bu zmnda taa kalbinn derinliklerinden söleyen ne kadar insan var ?? |
şuan anlamsız içi boş 2 kelime. |
Çok Az ve Öz Kullanılması Gereken Bi Kelime Naber'den Çok Kullananlar Var Kulliyen Yalan :D |
Bu dünya zaten yalan, neyin gerçek olmasını bekliyoruz ki:) |
Alıntı:
aynen :D |
ömürde bir yada iki kere söylenmesi makul... |
Alıntı:
|
Dilk güzel bir konuya parmak basmışsın bu gece ikinci defa tebrik ediyorum seni. sitemiz seninde daha da bir anlamlı olacak sanırım bundan sonra. |
anlamsız 2kelime.insan sevdiğini kelimelere dökebiliyosa o insan gerçekten seviyor olamaz. gerçek sevgi hissettirir.hissedebiliyosan gerçek aşk vardır. |
Alıntı:
|
bu cümleyi artık kullanmıyorum lügatımdan çıkardım (bütün kadınlar çiçekti bir zamanlar):) |
Alıntı:
canın baya bi yanmış o zaman geçmiş olsun arkidiş.... |
zor sölerm..ama gerçkten çoooooooook çok seviosm sölerm.. |
önceden olsa herşey derdim ama şu an bu cümlenin bi anlamı yok....! insanları aldatmanın en temiz ifadesi bence :( |
hiç kimseye söylemedim hayatım boyunca.söylemeyi isterdim nasip kısmet:p |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
evet söylediğin zaman arkasında dur ama layık olan birini bulursan(yok artık kalmadı malesef) |
anlamlı bir cümle bnde zor sölerim ama gercekten sevdgim birine anca |
zaten onun için bekliyorum herönüne gelene söylencek bişey değil özel biri olmalı söylemem için.ama kalmadı işte haklısın |
evet bulan varsa ne mutlu ona |
Alıntı:
|
Alıntı:
gercekten sevdigim biri kesin hakedecektir merak etme:cheers: |
bence soylenen kısısıne baglı ya da duydugum kısıyee;) iºte o zmn özelmı kutsalmı karar verebılırım:D |
bence bu zamanda pek kutsallığı kalmadı çünkü bi gün birinden duyduğun o seni seviyorum kelimeleri ertesi gün o kişi tarafından bir başkasına söylenebiliyor:( |
türkçe kardeşim bu nere cekersen ora gider ama bu kelime tehlikeli sabit bişee denmesi zor ve tehlike :D:D:D |
söylenmesi zor bi cümle eğer söylerken sesin titriyorsa çok mükemmel bi cümle ama sıradan söyleniyorsa hiç bi işe yaramaz |
seni seviyorum söylemek için kalbinde onu hisset eğer ki onu orda görüyosan diline dökülür zaten kendiliğinden ama bi gün onu orda bulamassan o sözcükler gözündenn damla damla dökülür iyi düşün iyi düşünmek lazım herkes sevilmeye değe bilir ama herkes göz yaşı dökmeye değmez mithat kuluz buda benim lafım olsun |
evet asla söylemenin yetmeyeceği bi söz |
Seviyorum Seviyorum Seviyorum Seviyorum Seviyorum Seviyorum Seviyorum Seviyorum Seviyorum Seviyorum Seviyorum Seviyorum Seviyorum Seviyorum Seviyorum Seviyorum Seviyorum Seviyorum Seviyorum Seviyorum Seviyorum... :) |
Türkiye`de Saat: 11:06 . |