![]() |
erkeklerden tek farkımız konuşma yetimizin fazla olması biz dışa dönük warlıklarız onlarsa teknik warlıklar.yani biz bişeyi gördüğümüzde yorumunu istiyoruz.erkekler sorunlarına yorum yapılsın istemezler sdce dinlenmek isterler kadınlarsa yorum yapılsın isterler sorunda tam burdan çıkıyo tarzlarımız farklı.biz sorunlarımız anlatıp onlar susunca biz kızıyoruz.onlar sorunları karşısında konuşmamıza kızıyorlar.bunları herkez idrak edebilse sorun çıkmıcakta...:D |
Alıntı:
|
ewt bence de yawaş olmakta fayda war.... |
şurda esprisine muhabbet ediyoz yanlış kelimeler kullanmayalımmmmmmm |
ark ım şu alıntılarına dikkat etsen yanlış kelimeler war oke ...biraz daha terbiye... |
ne yapayım erkekleri insan yerine koymuyolar ki |
coskun bobo alıntı :dünyadaki tüm kasarlar eriyecekse küresel ısınmaya evet evetttttttttttttttttttttttttttttt laflarına dikakt et! yoksa kötü olur. |
arkadasım cok ileri gidiyosun ama olmas ki bu |
daha dikketli olcam söz |
sıla sen karısma ben hallederim |
Alıntı:
|
coşkun bundan sonraki her lafın benim kontrollerimde ona göre bastığın yerlere dikkat et !!! tamam mı? |
hey bu ne yapmak istio coşkun silinmek mi istiosun formdan sen dikkat li ol eğer şaka anlayışın yoksa girmiceksin böle konulara hadini fazla aşma yane ona göreee |
Alıntı:
|
Komik ya anlamadım ne alaka kaşarlıkla:) Neyse kendiside üzülmüş, daha dikaktli olur inşallah... |
tamam inşallah birdaha böyle saçmalıklar yapmaz! neyse konuya dönelim biz. |
bncede uzatmayalım :) |
Şu erkekler yok mu ah ah:) |
:):) ne alıp veremediginiz var bizle ya :):) |
bu erkekler neden kokmuş çoraplarını basketttt diyip çamaşır selesine atarlar ki:D |
valla bn onu yapıom basketci oldugumdan heralde :D |
ahahaaa yok bence kalkıp atmaya usenıyosunuz ondan:D genelınız boyle (benım babam harıc o kalkar usenmez bıde yıkar asar oyle yatar hahah:D ondan hyıc kokmus corabını gormedım ahh bıde abım ona cekse hıc fena olmas ama:P nese sımdı olmayan ınsanın dedıkodusunu yapmıyım ehee)) |
Türkiye`de Saat: 03:26 . |