![]() |
aman anlatmayınca daha bı erkek oluyolar heralde:D |
Alıntı:
|
aman çokta fifi:D bıkere anlatsanız ne akdar rahat oldgunu anlıcaksınız ama bosver o bıze ozel kalsın bolesı daha ıyı:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
şimdi erkeklikle fifilikle alakası yok erkekler genelde kızlra gore duygusal konularda daha kuvvetlı dururlar o yuzden olsa gerek konusamamamız |
bu konuda bi kitap önerisi :) 'erkekler neden aramaz kadınlar neden unutmaz' zaten hormonlar herşeyi çözüyo :):) |
valla bak sımdı unutma konusunda bılemıcem ben hersyı unutabılırım:D hehe unutuyorumda.. yaa geneleyemıycem ama sahsen erkeklerın bızden duygusal anlamda daha kuvvetlı olduklarını dusunmuyorum sız bıcok konuda daha rahatsınız.yanı biz bı konuyu cok dert ediyoruz aynı sekılde bı erkekte dert etse bizden daha kuvvetlı durabılcegnı sanmam.. ama yanı bu kendımı degerlendırdıgım bı sey herkeste boyle olmayabılrı tabı:D saygı duyarım hehee |
Alıntı:
tek fark biz sizin kadar dısarı vuramıyoruz okadar :) sizin kadarda abartmıyoruz:) |
erkekler sandık gibi değillerdir aslında doyumsuz bi vampir diyebiliriz bizlere evet seversek severiz ama sevdikten sonra kadın elde tutmayı bilmeli bence ama hayatta hiçbişeyin ortası yokki belkide bu yüzden bu kadar şiddet var malesef ama erkekler herşeye rağmen iyidir |
HERŞEY Bİ BAKIŞLA BAŞLAR GERÇEKLERİ YAŞADAIKÇA GÖZÜNDEN AKAR YAŞLAR SANADA DEĞİL VEFASIZ SEVGİLİYE BU HAYKIŞLAR HADİ UZNDI ELLERİM SANA SEN SADECE ELLERİMİ TUT BEN YOLU BİLİYORUM |
Türkiye`de Saat: 23:58 . |