![]() |
sayfalar dolusu cümleyi anlatan tek dize Hepimiz zaman zaman gerek bir kitap 'ta , gerek bir şarkı dizesinde bir cümleye takılır kalırız.sizin işte bu dediğiniz cümle hangisi ? önce ben tabi ki :) Bir gün yine körebe oynarsak gizlice açarım gözlerimi ; Seni yine kaybetmeyi kaldırmaz içim |
Bakışların gittiğin yerden uzak,yoksa gelirdim...sensiz anlamsızlığımı anladım.. |
Tüm kadınların saçları siyahtır, öldükten sonra sararabilir, o ayrı! |
"Bir yere küçük adamların büyük gölgeleri düşmüşse, o yerde güneş batmış demektir.." yurdumda bi gün tekrar güneşin doğuşuna şahit olmamız umuduyla.. |
etkili bir konuşma etek gibi olmalıdır: Konuyu kapatacak kadar uzun, karşındakini heyacanlandıracak kadar kısa... |
Offoff. Bunlar ne böyle. |
Belki Iskenderiyeli Falcinin söyledigi gibi "her iliski tek geceliktir, digerleri onun devamidir." Kimbilir!... |
Dünyayı yağlamak lazım... Paslandı düzgün dönmüyor :) |
şarkılarda düşünmek seni bana getirmezki... vee daha cok var:D |
Alıntı:
|
helal olsun hepinizi alkıslıyom :) |
Alıntı:
|
uzak oL yakınıma ! |
“Bütün aşk serüvenlerinin son amacı, gelecek kuşağın ortaya çıkmasından, yaratılmasından başka bir şey değildir.” |
awazım çıktığı kadar susuyorum ! |
'seni seviyorum diyen dillere degil senin için aglayan gözlere inan' |
çiko baa mı ağlisin? bu gzl:D |
"Ne Mutlu Türküm Diyene!" entegrasyona dayalı bu milliyetçilik anlayışını 30 yıl araştırma,milliyetçiliğin tarihi kökenlerini inceleme ve bilmem kaç ciltlik ansiklopedi ile açıklayamazsınız... |
vatanını koruki korunasınn |
adam yerine koyduk arkan kaktı ! |
eğer beni öldürmüyorsa daha güçlü yapar! |
300000 spermin içinden 1. çık yaşadığım hayata bak :D:D:D:D:D |
Vurulmuş tertemiz alnından, uzanmış yatıyor, Bir hilâl uğruna, yâ Rab, ne güneşler batıyor! Ey, bu topraklar için toprağa düşmüş, asker! Gökten ecdâd inerek öpse o pâk alnı değer. Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor Tevhid'i... Bedr'in arslanları ancak, bu kadar şanlı idi. Sana dar gelmeyecek makberi kimler kazsın? "Gömelim gel seni tarihe" desem, sığmazsın. bu kısım bana çok çok çok şeyler anlatıyor...üzerine şiir yok galiba... |
Bazen gördükleriniz ile yaşananlar farklıdır ! |
erOs aşkı benden öğrensin |
önce zekanı geliştir sonra beni eleştir:D |
atam izindeyiz bizde beşiktaşlıyız:D:D |
Türkiye`de Saat: 22:59 . |